Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal - dokončení aktivace karty

Od: mondes* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, měla bych dotaz. Manžel potřeboval založit paypal účet, účet jsem založila v pořádku, přidala kreditní kartu...z internetu jsem vyčetla, že paypal si vezme nějakou malou částku kolem 50 kč a u transakce se objeví 4 místní kód k dokončení a ověření karty. Paypal sem zakládala včera a dnes jsem koukala, že v nezaúčtovaných transakcí je platba kartou -1 koruna. Proto mě zajímá, jak dlouho to trvá než se paypal vezme tu částku ( doplňuji, že účet máme u České spořitelny) a jestli je možné že ona 1 koruna, by mohla být transakce od paypalu. Předem děkuji za vaše odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

Paypal strhává 50 Kč a v IB položka vypadá takto

Paypal - dokončení aktivace karty
mondes*
hodnocení

Moc děkuji i vám za vzor.

hodnocení

2x

Takhle akce netrvá moc dlouho, ale ta jedna koruna mi přijde jednak moc málo, jednak moc brzo, To bude spíš nějaký vnitřní popladek , spořitelny nebo kartového účtu.

Ten čtyřmístný kod se vám objeví u té dokončené transakce, čili to si musíte sledovat. Jinak samozřejmě těch cca padesát korun oaypal zase vrátí, to není žádný poplatek, ale prověření funkčnosti.

mondes*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Tak já to budu sledovat. Snad to nebude dlouho trvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]