Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych dotaz. Manžel potřeboval založit paypal účet, účet jsem založila v pořádku, přidala kreditní kartu...z internetu jsem vyčetla, že paypal si vezme nějakou malou částku kolem 50 kč a u transakce se objeví 4 místní kód k dokončení a ověření karty. Paypal sem zakládala včera a dnes jsem koukala, že v nezaúčtovaných transakcí je platba kartou -1 koruna. Proto mě zajímá, jak dlouho to trvá než se paypal vezme tu částku ( doplňuji, že účet máme u České spořitelny) a jestli je možné že ona 1 koruna, by mohla být transakce od paypalu. Předem děkuji za vaše odpovědi.
Takhle akce netrvá moc dlouho, ale ta jedna koruna mi přijde jednak moc málo, jednak moc brzo, To bude spíš nějaký vnitřní popladek , spořitelny nebo kartového účtu.
Ten čtyřmístný kod se vám objeví u té dokončené transakce, čili to si musíte sledovat. Jinak samozřejmě těch cca padesát korun oaypal zase vrátí, to není žádný poplatek, ale prověření funkčnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.