Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soulož bez ejakulace

Od: anna1981 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,chtěla bych se zeptat hlavně mužů.Je normální,aby se chlap miloval se ženou a přitom nedosáhl ejakulace?Dík za odpovědi!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není na tom nic nenormálního. Spousta žen také nedosahuje orgasmu při souloži.

anna1981
hodnocení

Dík za odpověd.Tak ted aspon vím,čím to je.Prostě tím,že nedosáhl orgasmus.Chtěla jsem se ujistit,protože mi partner tvrdil,že se mu to líbilo,asi kecal.

Ale to zase pozor, líbit se mu jistě mohlo i když nedosáhl orgasmu. Vyvrchlení není vždy nutné.

technikjirik*
hodnocení

0x

Asi ho to nebavilo... stupnoval intenzitu vzdychání.. na závěr zařval ... a padl... a má to zasebou a může se jít domů nebo za lepší na lepší... zkrátka povinnost je odbytá

tomh*
hodnocení

0x

A jak to víš, že nevystříkl? Mě osobně to příjde divné, musel by být v hodně velkém stresu, či být nemocný, ale co já vím, tak při souloži snad ani není možný se neudělat..to by si musela dát holka dovnitř bodláky :))

A to, že vzdychal a dělal, že už bude, tak je opravdu divné, protože chlap když je uvnitř, tak by se prostě teoreticky udělat měl, u žen to jde předstírat a jsou v tom dobré, ale ikdyž není holka vyloženě přitažlivá, je pro chlapa důležitý právě ten klín, nehledě na to, pokud se to dělá za tmy, tak to musí jít u každé holky, třeba i škaredé :)

Chtělo by to promluvu a hlavně si zjistit, zda opravdu ejakuluje, či ne..

slonbonjohn*

To co jsi napsal je trochu OUT. Předně je rozdíl mezi souloží a dokonanou souloží. A pokud někdo nezná důvod chování onoho samce, je nesmysl dělat nějaké závěry. Tzv. suchá ejakulace je méně obvyklá, ale je určité procento mužů, kteří tímto fenoménem trpí.

skokanskokanic
hodnocení

0x

Až ti jednou ve Tvém žití uschne pytel u Tvé řiti,

kopni do něj každé ráno, hochu už máš dojebáno.

To Ti přeje velký přítel, kterému též uschnul pytel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]