Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra, co dál?

Od: life007* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

včera jsem zjistila, že mě přítel podvádí, neskutečně mě to položilo, musela jsem si vzít v práci volno a odjet pryč. S přítelem jsme v kontaktu a tvrdí, že mě miluje, ale že potřebuje čas.

Má tohle vůbec smysl? Je tu někdo, komu nevěra ve vztahu prospěla? Nebo je to definitivní konec a nemám si dělat naděje?

Ještě bych ráda doplnila, že mě dlouholetý kamarád pozval dnes večer na sleničku. Příteli jsem to narovinu napsala a on bouchl jako saze...

Ztrácím se v tom...takže on může být s jinou a já nesmím ani na skleničku s kamarádem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Znáte to : nevěrný chlap je borec, ale ženská k...! Většinu chlapů nevěra nabíjí do dalšího života. Pak zase můžou dovádět s tou svou okoukanou ženskou. Bohužel ženy to mají jínak. Nezáleží s kým spí, ale s kým chce žít. Čas bych mu ale moc nedával. Hlavně se musíte rozhodnout vy, jestli ho ještě chcete a za jakých podmínek, nebo jestli ho přepustíte té druhé. A na tu schůzku určitě jděte. Jste svobodný občan a můžete si dělat co chcete.

hodnocení

4x

Vadí mu, že jdete s kamarádem, protože: Podle sebe, soudím tebe. A taky: Co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi. *sok* Tady ani poradit nejde. Záleží na tom, zda dokážete odpustit, zda, kdykoliv se opozdí, znejistíte a budete si myslet, kdo ví co dělá. Jednou lump, vždycky lump. Udělá to znovu. A vás bude držet nakrátko. *plac* Je to smutný příběh!

hodnocení

2x

Říká se,nevěra se dá odpustit,ale nedá se zapomenout. Nikdy to ze své mysli nedostaneš,i když mu odpostíš už to bude jiný.

davidp*
hodnocení

2x

Dobrý den,

nikdo Vám nemůže přesně poradit, co byste měla udělat. Jediné, co můžeme, je potvrdit Vám, že Vás přítel zklamal a je jen na Vašem posouzení, zda jeho ostatní kvality včetně toho, co pro Vás až dosud udělal/znamenal, předčí tuhle zradu natolik, abyste mu případně podmínečně odpustila. Rozhodnutí je na Vás. Máte právo to ukončit a přítel by nemohl říci ani popel.

David

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, neuznávám dnešní volnou dobu, která nevěru téměř posvěcuje, ukazuje ji jako zcela normální součást vztahu apod. U mě takováto nevěra znamená konec vztahu, protože tomu druhému nemůžu důvěřovat, a to je ve vztahu hodně potřeba. Navíc, kdo podvede jednou, udělá to znovu, a znovu a znovu. A sedět doma a užírat se, s kým mě zase kde podvádí? Děkuji, nechci.

Takové ty kecy "tebe miluju, ale potřebuju si to rozmyslet", jsou vlastně jen výmluva. Jen si potřebuje pořádně vyzkoušet, která je lepší v posteli a která je pro něj výhodnější. Omlouvám se za upřímnost.

A k té skleničce - rozhodně běžte. Přítel Vám nemá právo cokoli nařizovat a cokoli zakazovat. Navíc v jeho situace je takové rozhořčení dost trapné.

dobrman*
hodnocení

0x

Těžko radit, každý se s tím dokáze vyrovnat jinak, ale já bych měla v téhle situaci jasno, pro mě by to byla konečná. Myslím si, že už bych mu nedokázala nikdy věřit, mohlo by se stát, že by z Tebe byla "žárlivka", která ho pak bude kontrolovat. Nevím, kolik Ti je let, ale určitě najdeš někoho, komu budeš stát za to, že Tě nepodvede

A na skleničku s kamarádem klidně jdi

hodnocení

0x

Koho milujeme, toho nepodvádíme. Každý podvod znamená také ztrátu cti - asi už se mu nelíbíte a je s Vámi jen z pohodlnosti, proto mu nedělá problém si odfrknout i jinde. Je mu úplně jedno, že Vás tím raní. Nemá cenu pokračovat, protože kdo podrazí jednou, podrazí časem zase a třeba úplně v jiném směru. A žít s někým, komu se nedá věřit? To je tak akorát dobrá vstupenka do PL.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]