Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balit dárek či nebalit?

Od: jalevica odpovědí: 7 změna:

Ahoj, koupil jsem plyšáka k narozeninám holce(nechodíme spolu,ale. :) )..mám ho zabalit nebo ne? ..ostatní dárky bych zabalil, ale ten plyšák my přijde zbytečný balit ne? ..má už malou mašličku kolem krku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nebal , pokud je maly , tak kup darkovou tasticku ;)

hodnocení

0x

Tohle bych asi taky nebalil. Když jí to dáš tak aby ji polochtal, tak je to lepší.

doplněno 25.10.13 17:05:

To je pravda. Do tanečních to neponeseš v ruce nebo igelitce. Ta taštička je lepší.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Myslím, že záleží na tom, kde a jak jí ho budeš předávat. Dárkovou taškou ale niíc nezkazíš.

doplněno 25.10.13 17:02:

To ho budeš v tanečních žmoulat v ruce? Ta taštička to jistí, alespoň ho bude mít v čem odnést. A není to zabalené ani nezabalené.

jalevica
hodnocení

No budu jí to dávat v tanečních...

hodnocení

0x

Dala bych ho do celofánového průhledného dárkového pytlíku a zavázala mašlí. Nebo jak už tu bylo napsáno - dárkovou taštičku. :)

hodnocení

0x

Pěkného plyšáčka bych nebalila. Je milý, hezký už na první pohled, tak proč ho věznit do papíru.

Ale: budeš jí ho předávat v tanečních, tedy přitom jistě budete tančit. A co dívka, chudák, s ním? Jak už píší ostatní rádci, kup na to pěknou dárkovou taštičku přiměřené velikosti /hlavička plyšáka může třeba vykukovat/, ale hlavně, aby to mělo přiměřeně velká ucha a dívka si to při tanci mohla navléknout na předloktí.

Nebo, aby byl celý dárek vidět, můžeš použít větší celofánový sáček. Ten zavážeš, uděláš mašli, aby to pěkně vypadalo a k tomu uděláš ze stuhy takové očko - poutko, opět na to navlečení na ruku.

Maminka Ti jistě poradí. Možná i babička. Já jsem plyšáčky v tanečních také dostávala, sice už asi před 43 lety, ale pořád to mám před očima a připadá mi, jako by to bylo včera.

Tak Ti přeji, ať na své taneční vzpomínáš stejně rád, jako já. *placni* Jaga.

papaja*
hodnocení

0x

Ahoj, myslím, že na tom vůbec nezáleží :)) hoď si korunou :-P ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]