Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem plyšáka k narozeninám holce(nechodíme spolu,ale. )..mám ho zabalit nebo ne? ..ostatní dárky bych zabalil, ale ten plyšák my přijde zbytečný balit ne? ..má už malou mašličku kolem krku
Dala bych ho do celofánového průhledného dárkového pytlíku a zavázala mašlí. Nebo jak už tu bylo napsáno - dárkovou taštičku.
Pěkného plyšáčka bych nebalila. Je milý, hezký už na první pohled, tak proč ho věznit do papíru.
Ale: budeš jí ho předávat v tanečních, tedy přitom jistě budete tančit. A co dívka, chudák, s ním? Jak už píší ostatní rádci, kup na to pěknou dárkovou taštičku přiměřené velikosti /hlavička plyšáka může třeba vykukovat/, ale hlavně, aby to mělo přiměřeně velká ucha a dívka si to při tanci mohla navléknout na předloktí.
Nebo, aby byl celý dárek vidět, můžeš použít větší celofánový sáček. Ten zavážeš, uděláš mašli, aby to pěkně vypadalo a k tomu uděláš ze stuhy takové očko - poutko, opět na to navlečení na ruku.
Maminka Ti jistě poradí. Možná i babička. Já jsem plyšáčky v tanečních také dostávala, sice už asi před 43 lety, ale pořád to mám před očima a připadá mi, jako by to bylo včera.
Tak Ti přeji, ať na své taneční vzpomínáš stejně rád, jako já. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.