Nejste přihlášen/a.
Našel jsem toto: anurex.cz/... ale mám strach do toho jít, že si nachladím konečník. Přece když si sednu na něco studeného, tak taky chytnu vlka.
Aplikace trvá pouze 8 - 10 minut, přičemž úleva se dostavuje téměř okamžitě!
Nebudete s tím přece chodit hodinu a i tak se Vám to stejně brzy ohřeje.
Jinak doporučuji nevysedávat u PC,užívat vlákninu a denně sprchovat postižené místo
Vlk, tedy zapařenina je naprosto něco jiného, než žilní onemocnění konečníku, tedy hemoroidy. Jaký máte problém? Hemoroidy nebo přecitlivělost pokožky v rozkroku, která se snadno zapaří. Na kterou by možná stačilo dobré mýdlo, v čase nutnosti dětské vlhčené ubrousky, krém, bavlněné prádlo. Bavlněné spodky, které si třeba během dne převléknete, vyměníte za čisté. Mnoho žen si během, třeba letního dne mění kalhotky, tak proč ne vy? Vyzkoušel jste slipy i trenýrky? Je možné, že problém je v tom, že ve slipech jsou pokožky obou svalů, kterým se říká gluteus maximus, slepeny k sobě a trenýrky by to vyřešily. Hemoroidy by měl vidět lékař.
Aháá, už vím. Je to ale divné, protože se hemoroidy léčily horkou, co nejteplejší, sedací lázní ve vývaru z dubové kůry. A jsou k dostání mastičky. Té zmrzlé věci já bych se i bála, že ledová spálí okolní pokožku, epitel. Mám pořád vzpomínku na píšťalku na psa, která se mi přilepila v mrazu ke rtu a také na kluky z filmu Obecná škola, jak přimrzli jazykama k zábradlí. Vím, že ta věc je malinká, ale ta představa mi nedělá dobře. Někdo něco vymyslí, někdo k tomu dodá pěknou fotku krásného doktora, někdo napíše pár pěkných slov a o zisk se podělí. Nikoho nezajímá poškozený člověk.
Já bych asi zavolala doktorovi, který se tímto problémem zaobírá a zeptala bych se ho na názor. Možná odpoví, možná třískne telefone. Co už?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.