Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si zařídit platbu za paušál z účtu

Od: romson58 odpovědí: 7 změna:

dobrý den, doteď kdyyž platím platbu za telefon tak jsem platil složenkou, chtěl bych si to zřídit tak aby se mi to odečítalo z účtu a nemusel tak chodit na poštu se složenkou. Jak to mám udělat? Jsem u T-Mobile a účet mám u ČSOB/Poštovní spořielny ERA?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Ve svém bankovnictví si zadas povolení k inkasu (není to trvalý příkaz) a T-mobile si bude peníze z účtu brát sama, podle toho, kolik provolas. Zajdi si do t mobile. Druhá možnost je, nechat si fakturu posílat elektronicky zdarma a tuto zaplatit převodem každý měsíc sám.

hodnocení

0x
U své banky si zřídíte trvalý príkaz na platbu paušálu na příslušný účet. V bance Vám pomohou.
doplněno 25.10.13 20:07: Já byl vždy v tom, že:
paušál je PEVNĚ stanovená finanční částka k úhradě pravidelných výloh
Zdroj: slovnik-cizich-slov.abz.c/...
romson58
hodnocení

když si v internetovém bankovictví vyplnuji trvalý příkaz tak tam musím zadat i částku, jenže tu já nevím. Já přece nevím kolik provoláím to je každý měsíc jiné? co stím?

koukolik

Tak zadáš každý měsíc jednorázový příkaz (přes net je to malina, ne?) nebo dáš operátorovi svolení k inkasu a inkaso zavedeš v bankovnictví. Tam dáš jenom limit, do kterého může inkasovat a to odhadneš.

hodnocení

0x

musis nastavit pausal na inkaso a pak to povolit v bance , tam zadavas jen maximalni castku co si muzou stahnout.

romson58
25.10.13 13:32
hodnocení

dííky

jabraka*
hodnocení

0x

Pro platbu telefonního účtu jsou vždy důležité tři hodnoty:

Číslo účtu a předčíslí,pohledávka v Kč,a variabilní symbol.Lze to na jednotlivý příkaz uhradit na poště bez složenky,nebo pomocí internetového bankovnictví.Raději to ale platím osobně na poště,ještě není posílání peněz dostatečně bezpečné.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]