Nejste přihlášen/a.
Jsem účastníkem diskusí na speciálním webu. Na základě životních zkušeností mám vyhraněný názor na jednu problematiku - a to je důvod k mému osobnímu osočování od jednoho diskutujícího. Sice se neznáme, ale jsme členy jedné organizace. Došlo to tak daleko, že si zjistil data mého narození a jisté životní detaily, kterými se ohání v diskusí (pochopitelně mimo téma). Jakým způsobem bych se měl bránit? Pohrůžkou na nedodržování ochrany osobních dat? Podotýkám, že to nechci hnát do krajnosti - protože je to pro mne jinak zajímavé "studium lidské duše".
Dobrý den, ten web asi má svého admina a moderátora. Zkuste ho oslovit a ať se k tomu nějak postaví a rozhodne si, kdo z Vás má pravdu a koho umravní. Zde to funguje také, tak by to mohlo jít i jinde. Další možnost je ignorace a nereagování na útoky. Ale, pomluva se těžko snáší a ještě hůře vyvrací. Zdravím!
K řešení podobných problémů na internetových diskuzích, podobně jako zde na poradně, je v první řadě kompetentní admin, případně moderátoři. Často se ale stává, že si někteří účastníci, kteří příliš lpí na svém názoru, vypěstují vůči sobě určitou alergii. Potom i zcela nevinný příspěvek může druhá strana brát jako útok na svoji osobu.
Já myslím, že to nejde, jedině tu diskuzi, fórum nenavštěvovat. Já řeším podobné dilema, mám rád barevné a různé tvarové odlišosti rostlin a také mi to dávají na jistém foru sežrat. Pořád melou jen o přírodních kytkách a ty moje oblíbence zavrhují a nenadělám s tím nic. Je to věčný boj, každý máme svoje názory, svůj pohled na svět, nebo na různé věci...
Řešit to lze opravdu přes administrátora stránek, jistě ten web ma určitá pravidla a osočování či urážení druhých bude jistě patřit mezi porušování. Admin pak můžou dotyčnou osobu vyloučit, i kyž je pravda, že není problém se zaregistrovat pod jiným nickem znovu. Myslím si, že admin mají páky na to, jak nemít na svém webu hulváty apod.
Jak/kde si osočovatel zjistil datum narození a informace z Vašeho života?
doplněno 25.10.13 21:57:Já myslela, jestli to nějak nezjistil ze zmíněné diskuze, pak byste měl na admina i další "páku"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.