Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je teplota u moře v září

Od: dghgr odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nikdy jsem nebyla u moře. Nyní se mi možná naskytne možnost, jet k moři buď do Chorvatska nebo do Španělska. Zajímalo by mě, jaké jsou tam teploty a počasí v průběhu celého září.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

madla*
hodnocení

0x

tady najdete počasí kdekoli ve světě

czech.wunderground.com/...

dghgr
hodnocení

Dík za odkaz, nevím jestli jsem se na té stránce dobře zorientovala, ale já tam našla pouze teploty teď... ale já bych potřebovala září

gallardo

Klikněte na mapu - Chorvatsko, kliknětě na město, které odpovídá místu vašeho předpokládaného pobytu, dole vlevo je HISOTORIE A ROČENKA, kde zadáte požadované datum - postupně vyhledáte všechny dny v září třeba za posledních 10 let. Jinak v Chorvatsku jsem byl v září jednou a ve vodě tak jednou. Od té doby to jistí Egypt - cena cca stejná, služby, moře, strava, potápění, vyžití nesrovnatelně lepší.

macka80*
hodnocení

0x

Řeknu to asi takhle,nesnáším horko 30 a víš a proto do těchto destinací jezdíme zásadně v září,je tam počasí jako tady v létě ale to garantuji do půlky září

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]