Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nikdy jsem nebyla u moře. Nyní se mi možná naskytne možnost, jet k moři buď do Chorvatska nebo do Španělska. Zajímalo by mě, jaké jsou tam teploty a počasí v průběhu celého září.
Děkuji
Dík za odkaz, nevím jestli jsem se na té stránce dobře zorientovala, ale já tam našla pouze teploty teď... ale já bych potřebovala září
Klikněte na mapu - Chorvatsko, kliknětě na město, které odpovídá místu vašeho předpokládaného pobytu, dole vlevo je HISOTORIE A ROČENKA, kde zadáte požadované datum - postupně vyhledáte všechny dny v září třeba za posledních 10 let. Jinak v Chorvatsku jsem byl v září jednou a ve vodě tak jednou. Od té doby to jistí Egypt - cena cca stejná, služby, moře, strava, potápění, vyžití nesrovnatelně lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.