Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovni urad nedoložený na pojišťovně

Od: sehnka* odpovědí: 3 změna:
Dobry den jsem jiz dva roky evidovana na pracaku ale zapomnela jsem odevzdat potvrzeni na pojistovnu. Ted nastupuji do prace a musim jit znovu na pojistovnu donest papir ze koncim evidenci. Jen nevim jestli budu muset ty dva roky doplatit nebo to budu moct dolozit az ted? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

To bude záležet na Vaší pojišťovně. Teoreticky by Vám mohla doložení evidence na ÚP uznat i zpětně, ale setkala jsem i s tím, že neuznala už po 4 měsících.

Každopádně na pojišťovnu zajděte co nejdříve a pokud budete muset doplácet, zkuste se dohodnout na splátkách.

U které zdravotní pojišťovny jste?

sehnka*
Jsem u vozp. Zitra tam prave jdu a mam strach s cim vyrokuji. Nechapu jak jsem mohla zapomrnou to tam dat. Dekuji za reakci

pojistovna
hodnocení

0x

No pokud vím, v mém případě jsem také pojišťovnu neinformoval, nějak si to sdělili mezi sebou sami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]