Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex 2x denně - je to moc?

Od: cia odpovědí: 6 změna:

Jsem hodne sexualne narocny , muzu mit sex i 2x za den ale me pritelkyni to staci tak 1x za tyden. Existuji nejake prasky na utlumeni sexualniho chtice?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

6x

Být sexuálně náročný je široký pojem.Skoro každý chlap je schopen styku několikrát denně.Ale protože má fůru jiných činností,které preferuje před sexem,necítí tu potřebu.Asi to bude spíše tím,že se jen válíš a nic jiného neděláš.

JABRAKA

simasonka*
hodnocení

3x

souhlasim s Jabrakou.Pokud o pritelkyni opravdu stojis a ani sex 1x tydne(i mne staci - prace vazne unavuje) te nedonuti se s ni rozejit, budes se muset zabavit jinak.Vice prace, konicky a podobne.Pak budes tak unaveny, ze na sex nebudes mit ani pomysleni.Padnes do postele a budes rad, ze jdes spat :))

blanca*
hodnocení

3x

Tak si říkám,co je to "můžu mít sex i 2x za den"? Pokud tvojí přítelkyni stačí skvělé milování 1x za týden a máte z něj potěšení oba,tak se jí nedivím,že nemá zájem o nějakou rychlovku 2x denně.To jde jednou za čas,ale v normálním nabitém dni na to nemůže být ani chut´.Zkus místo tlumících prášků dělat něco pořádného a ona tě ta chut´ přejde.A nebo ještě jedna rada,pokud nechceš milenku,tak si pomož,máš přece 2 ruce :P.Ono někdy kvalita 1x za týden je víc,než kvantita každý den *ua*.

stano*
hodnocení

1x

Já nevím, ale každý normální chlap máš pravou ruku a ta vždy pomůže.. . Někde shánět bokovku, když máš dobrý vztah je holý nesmysl a v dnešní době i zdravotní riziko. Nevím proč by jsi se měl tlumit, když jsi zdravý. Dočkáš se doby, kdy tvoje partnerka to bude chtít ob den a tobě to bude stačit jednou týdně a jěště se u toho budeš chtít dívat na fotbal. Jo je to jako v tom fórku.

Sejde s mladý se starým a mladý starému řtíká:,,Mně to jde, kdy hci." ,,Hmm" říká starý ,,To já chci, když to jde."

Takže posiluj, neboť sval, který napracuje a zahálí, po nějakém čase zakrní.

hodnocení

0x
Zdravím, je to jen můj názor a moje otázka...
Ale jak jste se s ní mohl dát vůbec do kupy...
Nebo je to krize po delším vztahu..
Nakonec já osobně bych to asi s ní skončil, tedy pokud bych s ní nebyl př. rok a více...
Některým lidem je třeba aspoň 2-3x za den takže zda bych ji opustil nebo podváděl s jinou, nevidím v tom rozdíl ale konec je lepší řešení...dle mého názoru...
doplněno 23.03.09 02:07: Jak tak nad tím přemýšlím, něco mi říká že až ráno přibudou další názory, budu velmý zlý a necitlivý jen na sebe myslící a ne na druhé člověk, holt sobec jak vyšitej...
:-D

cacab*
hodnocení

0x

Chce to bokovku nebo mu dávat holt za uši

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]