Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přírodní léčivo na angínu

Od: needhelp* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, co nejvíce pomáhá z přírodních léčiv na angínu? Vaše zkušenosti, tipy..?

Dák..

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Česnek-nejstarší antibiotikum Světa.3x denně jeden stroužek:)

doplněno 25.10.13 11:45:

Liduš,domnívám se,že když má někdo angínu,tak na MHD asi těžko bude běhat:)

lidus*

"wamp" čenek ten má manžel na všechny nemoci ale kdo má ten smrad trpět, bere si ho večer jinak by místo MHD musel pěšky.

lidus*
hodnocení

1x

Můj muž tvrdí, že jemu zabere zázvor (čerstvý, nastrouhaný s medem) Ovšem já mám o jeho "angíně" pochybnosti. Upřednostním slivovici, kloktat a setřít mandle.

martinaa*
hodnocení

1x

Zo Slovenska, odzkúšané:)

Na velkou lžíci (z1/2) nabrat med, dolít slivovicí a kloktat tak dlouho, co kdo vydrží, poté polknout. Opakovat dle potřeby:).

hodnocení

1x

Mě pomahá Prisnitzův zábal na krk. Mokrý studený hadr, na něj igelit a přes to zavázat suchým šátkem . Nechat co nejdýl, aby se to zapařilo. Ještě si vykloktám slivovici.

ivik*
hodnocení

1x

Velice se mi osvědčilo zelí s křenem ..

fisa*
hodnocení

0x

Jakékoliv přírodní vitamíny, takže třeba šípky :)

Čajové směsi - List šalvěje(50g) - Čaj. lžička šalvěje přelít vroucí vodou, vylouhovat 5 minut a scedit.

- Fenykl(5g), máta peprná(15g), heřmánek(15g), list šalvěje(15g) - Čaj. lžička této směsi v uvedeném poměru. 5 minut ve vroucí vodě a scedit.

U obou čajů kloktejte vlažným nálevem každé 2 hodiny. :)

dobrman*
hodnocení

0x

Nám doktorka doporučila prostředek Kaloba, prý je to přírodní antibiotikum

hodnocení

0x

Na angínu přírodní výtažek Penicilin.

jabraka*
hodnocení

0x

Penicilin na anginu bývával automaticky.Dnes jsou lékaři opatrní.Penicilin dostaneš,když do týdne neustoupí příznaky anginy.Já osobně používám kloktadlo STOPANGIN,které je vyrobeno z bylinek.Teprve když neustoupí,žádám od lékařky antibiotika.

JABRAKA

Když do týdne neustoupí příznaky angíny a jde o angínu a je neléčena, je nepříjemně vysoká pravděpodobnost nevratného poškození srdce.

pb®

Při mojí letní angíně rozhodně nikdo týden nečekal. Ve chvíli, kdy mi ani po třech dnech nezabralo lokální antibiotikum Bioparox, dala doktorka penicilin hned. A říkala, že je sice na něj už rezistence, ale na angínu funguje pořád nejlíp.

fribble*
hodnocení

0x

Na každou nemoc je nejlepší rum - kloktat a nevyplivovat. Když vykloktáte 1/2 litru, ne že by to bylo lepší, ale je vám to tak nějak jedno ...

Ale teď vážně, mě zabírá na anginu acylpyrin - dát pod jazyk a nechat rozpouštět (prostě vycucat jako bonbon). Je to hnusné, ale účinné.

duha*
hodnocení

0x

rozřízněte list Aloe a tu štávu bud přímo naneste na mandle nebo trochu vlažné vody a kloktat co nejdýl několikrát denně opakovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]