Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Každý bydlí jinde - kdo má přijet?

Od: karelef odpovědí: 10 změna:

Potřeboval bych pořadit jak to udělat, když bydlím ve městě a holka na vesnici asi 10km dál. Co byste radili, mám jet já za ní nebo ona prijet do města? ..Říkal jsem si že ve městě je víc možností a taky na vesnici jí všichni znají, tak pro ní by to bylo asi taky na nic.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rada je jednoduchá - zeptejte se na názor přímo jí. Ona Vám musí říci, co jí vyhovuje víc a co si o tom myslí. Náš názor není důležitý... Kompromis, tzn. neutrální půda, se dá najít vždy...

doplněno 23.10.13 16:37:

Nejdříve se slečny zeptejte, zda má vůbec zájem se s Vámi sejít, či někam s Vámi zajít...A pak se teprve zajímejte o to, kam by ráda šla...Jet za ní, aniž byste na tom byli předem domluveni, je opravdu hloupé..

hodnocení

1x

a co skype máte? ušetříte na dopravě antikoncepci... :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Hele 10 km není žádná dálka, nevím, jaké je tam spojení a taky jaká holka je. Ne každý má rád ruch městě. Určitě není vhodné nechávat jen ji jezdit za vámi, ale třeba dojet pro ni a společně jet do města nebo někdy zůstat u nich na vesnici, a vyjít si někam do přírody. A to je prima ať je léto nebo zima.

Je to na domluvě vás dvou.

buss
hodnocení

0x

Božíčku. A to se neumíte dohodnout, nebo jí či vám vadí, že budete na vsi viděn? Střídejte to, taková procházka pole, louka,les...

hodnocení

0x

Pokud se za Vás dívka nestydí, nevidím důvod, proč byste za ni nemohl přijet. Pochodit přírodou, popovídat si. Ona může pak zase za Vámi přijet do města, půjdete třeba do kina. Všude je něco a všude je hezky. Snad máte oba pusu, tak se dohodnete, co budete /a kde/ dělat tento víkend a co a kde příští. Někdy člověk potřebuje poradit v těžké životní situaci, ale Váš problém mi připadá spíš úsměvný. *:D* Jaga.

doplněno 23.10.13 16:18:

A těch 10 km není zase až tak moc, můžete jezdit na kole a uděláte zároveň i něco pro své zdraví. My za sebou jezdívali na kole, nebo na pionýru. Bylo to 15 km. Je to ale už 40 let zpátky. *smich*

Já jezdil každý víkend z Prahy do malého města 95 km. Občas jsem přespával v autě s kempovou úpravou před domem. Taky jí tam všichni znali a způsobil jsem tam tím docela slušný rozruch :D . Ale to už je taky dávno... :(

karelef
hodnocení

Ale když spolu nechodíme, chodíme spolu do tanečních každý týden a strávil jsem s ní jednu celou zábavu. A teď bych s ní chtěl jít ven a dát jí najevo můj zájem, tak nevím co by na to řekla, kdybych za ní chtěl přijet. Tak jestli není lepší třeba nějaký kino nebo ták, když si ještě tolik blízcí nejsme. ;)

buss

Napřed polož pořádný dotaz a ne info kapat. Máš to říct hned, znám jen letmo. Ale máš hubu, ne?

Tak pokud se dobře neznáte, ať Vás ani nenapadne za ní jet bez ohlášení (a jejího souhlasu)! Mohl byste se dozvědět něco, co vědět nechcete.

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud se ještě dobře neznáte a nic spolu nemáte, je blbost jezdit za ní domů. Sejděte se na neutrální půdě ve městě, kino, kavárna, cukrárna, koncert, sport..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]