Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem, chtěl bych si objednat na stránce Šokuj.cz . Díval jsem se na heureku, kde nemají zrovna nejlepší hodnocení. obchody.heureka.cz/... Bohužel je toto snad jediný obchod, kde zboží, které chci ještě mají. Platil bych na dobírku. Myslíte, že má cenu tam zboží objednat? A nemá třeba někdo zkušenost s tímto obchodem? Děkuji za názory
S tímto obchodem zkušenosti nemám. Ale po přečtení recenzí bych to neriskovala, to hodnocení opravdu není nic moc. Ale určitě žádané zboží seženete jinde. Nežijeme přece v 60. letech minulého století, kdy do Bílé Labutě přivezli kabáty a stála 50 m fronta. Podívejte se na netu, zboží je všude dostatek, to svoje určitě taky najdete jinde, kde jsou serióznější. Byla by škoda přijít o peníze a o iluze. Jaga.
Neriskoval bych. Není to, alespoň pro mě, důvěryhodný obchod pokud vidím ty recenze na heurece.
Co mě dostalo:
DOPRAVA:
osobní odběr poštovné 40Kč
drobné zásilky poštovné 130Kč
Osobní odběr ZDARMA nad 300Kč po celé ČR
To jim zaplatím za to, že si přijdu zboží vyzvednout až k nim?
Taky bych nenakupovala, někdy ani sebehezčí zboží nestojí za ty nervy a nejistotu.
K tomu osobnímu odběru... není to myšleno jako osobní odběr zdarma při nákupu nad 300,- kč?
doplněno 23.10.13 18:11:To je masakr. Stránky obchodu jsem neviděla, ale tam bych nekoupila ani slanou vodu...
jj, pokud nakoupíte nad 300, tak neplatíte při osobním odběru nic, ale pokud nakupujete za míň tak i když si pro to přijdete k nim, tak 40korun "poštovného" zaplatíte
Drtivá většina obchodníků neúčtuje při osobním odběru nic. Když už nic jiného, nemělo by to být nazváno poštovným, protože to nemá s poštou nic společného, ale třeba manipulační poplatek.
darky.aztrh.cz/... je to ono? Nestudoval jsem obchod, projděte si podmínky a recenze. Jen jsem našel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.