Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka na šokuj.cz

Od: nuli odpovědí: 10 změna:

Hezký den všem, chtěl bych si objednat na stránce Šokuj.cz . Díval jsem se na heureku, kde nemají zrovna nejlepší hodnocení. obchody.heureka.cz/... Bohužel je toto snad jediný obchod, kde zboží, které chci ještě mají. Platil bych na dobírku. Myslíte, že má cenu tam zboží objednat? A nemá třeba někdo zkušenost s tímto obchodem? Děkuji za názory

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S tímto obchodem zkušenosti nemám. Ale po přečtení recenzí bych to neriskovala, to hodnocení opravdu není nic moc. Ale určitě žádané zboží seženete jinde. Nežijeme přece v 60. letech minulého století, kdy do Bílé Labutě přivezli kabáty a stála 50 m fronta. Podívejte se na netu, zboží je všude dostatek, to svoje určitě taky najdete jinde, kde jsou serióznější. Byla by škoda přijít o peníze a o iluze. Jaga.

nuli
hodnocení

Právě že už ho nikde bohužel nemají. Dováželo se to z Anglie, prodej skončil a doprodávají se poslední kusy :(

a co že je to za tak speciální zboží?

nuli
hodnocení

Toxické sklenice..taková blbost ale hrozně se mi to líbilo jako dárek pro kamaráda :/ nevadí

xixi*
hodnocení

0x

Neriskoval bych. Není to, alespoň pro mě, důvěryhodný obchod pokud vidím ty recenze na heurece.

Co mě dostalo:

DOPRAVA:

osobní odběr poštovné 40Kč

drobné zásilky poštovné 130Kč

Osobní odběr ZDARMA nad 300Kč po celé ČR

To jim zaplatím za to, že si přijdu zboží vyzvednout až k nim?

martinaa*

Taky bych nenakupovala, někdy ani sebehezčí zboží nestojí za ty nervy a nejistotu.

K tomu osobnímu odběru... není to myšleno jako osobní odběr zdarma při nákupu nad 300,- kč?

doplněno 23.10.13 18:11:

To je masakr. Stránky obchodu jsem neviděla, ale tam bych nekoupila ani slanou vodu...

xixi*

jj, pokud nakoupíte nad 300, tak neplatíte při osobním odběru nic, ale pokud nakupujete za míň tak i když si pro to přijdete k nim, tak 40korun "poštovného" zaplatíte

Drtivá většina obchodníků neúčtuje při osobním odběru nic. Když už nic jiného, nemělo by to být nazváno poštovným, protože to nemá s poštou nic společného, ale třeba manipulační poplatek.

hodnocení

0x

Když mají takové podmínky při prodeji, co budou dělat, když bude reklamace? *sok* Babajaga má pravdu, že je obrovské množství zboží, dodavatelů, prodejců, že něco o trošičku jiného, za sebemenší náznak risku, nestojí za to.

xixi*
hodnocení

0x

darky.aztrh.cz/... je to ono? Nestudoval jsem obchod, projděte si podmínky a recenze. Jen jsem našel :)

nuli
hodnocení

Ano, tuto stránku jsem taky našel ale když kliknete na Koupit tak to přesměruje na stránku, kde je napsáno Produkt již není dostupný. Můžete si ale vybrat některý ze souvisejících

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]