Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli jde nějak se zmenšit? xD Já vím,že je to totálně blbej dotaz,ale budu ráda za každou odpoveď x) Slyšela sem taky něco o sekání kostí...táákže čekám na každou odpověď x) Díky moc :-**
Jsi šílená. Dělat ti takové příkoří. Buď ráda že jsi šťouchadlo na mraky. Najdeš si jednoduše velkýho chlapa a budete se společně dívat na ty prcky kolem vás. Prober se.
Přestaň se snažit a prober se doopravdy. Kolem tebe je tolik vážnějších věcí, že ta tvoje je úplná banalita. Mindráky nech puberťákům.
Děvče nechci bejt kverulant, ale vidím to hodně blbě. Kolik měříš? Já teda těmhle věcem nerozumím, ale selskej rozum mě říká, že pokud to nebude něco, co by ti po zdravotní stránce škodilo, tak nemáš nárok. A navíc si myslím, že do 18 let to neuhádáš kdyby ses stavěla na hlavu.
A hlavně se nehrb. Až se jednou vzpamatuješ, hrbatá záda a vyvalené břicho nespravíš. Choď hezky hrdě a na mrňata pohlížej shovívavě. Mám kolegyni, která je ve věku kolem 40, je vysoká a je jí to jedno, ale je zoufalá z toho, jak se hrbí. Vypadá jak babka. Je to škoda.
doplněno 22.03.09 20:00:Hrbit se začala samozřejmě asi tak ve 14 letech a zůstalo jí to.
Já chodím normálně rovně x) Hubená jsem taky tak nějak normálně,ale s tou výškou se mi nedaří smířit x(
Vydrž. Taky jsem měřila ve 14 letech 180 cm a všichni kolem mě byli mrňaví. To jsem zrovna nastupovala na gympl. Když jsem maturovala, bylo to o hodně jiné. Všichni kluci kromě dvou už byli vyšší než já. Holky taky narostly! Prostě někdo naroste dřív, někdo později, někdo vůbec, ale věř tomu, že s touto výškou problém mít nebudeš. Není potřeba se zmenšouvat, hodně tvých vrstevníků, hlavně kluků, ještě poroste.
Já jsem taky vysoká a dosela si to vychutnávam...málokterej chlap Tě přehlídne
Sice mám chlapa o pár cm menšího, než jsem já, ale co?Hlavně že si rozumíme
Hlavně buď ráda, že jsi zdravá!
Papa MCH
Hele já mám kamarádku a ta měří 152cm.Je to suprová holka anikdy jsme její výšku neřešili.Ale když se nad tím zamýšlím,tak by se spíš dalo čekat,že fnukat bude ta menší.
Co by za to 99% žen dalo,aby byly hubené a vysoké?!?!?! A ty si na to stěžuješ!Je to naopak.Jak už ti někdo napsal,výhoda při uplatnění při basketu,modelingu...a nikdo tě nepřehlídne.
Není to dobrý nápad. Asi by bylo dobré se více o svém problému rozepsat. Jisté je, že postupem věku se růst zastaví (pokud nejste výjimka, která by operativní zastavení růstu opravdu vyžadovala), a jisté je i to, že se vaše výška někde okolo čtyřícítky začne opravdu zmenšovat...
Jo,,kolem čtyřicítky mi to bude na nic xD Mě je 14 a moje výška mě dost vadí x( Chci se zmenšit x(
Taky myslím, že si s tím nemusíš tolik lámat hlavu. Možná budeš vyšší než většina prťavých děvčat (jako já například ), ale většina kluků budu stejně vysoká nebo vyšší než ty. Doporučuji teda nenosit boty na vysokém popdatku, jestli nechceš být ještě vyšší. A není jisté o kolik ještě povyrosteš, takže se ti to možná usadí na téhle výšce. I kdyby jsi ještě vyrostla, tak si představ kolik holek by dalo kdo ví co, aby mohly mít dlouhé štíhlé nohy jako ty a přemýšlí, že si je operativně prodlouží
Měj se ráda takovou jaká jsi a snaž se v tom najít spíše něco pozitivního. Až budeš starší, tak budeš mít díky své výšce třeba i větší autoritu
Hele, buď jedině ráda, mně je dvanáct, měřím cca 155 cm a vážím asi 43 kg a všichni mě tipujou na první třídu a kecaj, jak jsem malinká že v buse pomalu ani nedám nohy na zem ... Ale jinak se podle mě zmenšit nejde, jedině se podívej na WikiHow, jak vypadat menší, to by ti mohlo pomoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.