Nejste přihlášen/a.
Dobry den, je mi 16, najednou z niceho nic me zacne pichat u srdce, spatne se mi dycha, nemuzu se ani poradne nadechnout a strasne to boli, kdyz dycham. Mam astma, nekdy me zacne hodne pichat pod zebrama.. Doktori rikaji, ze to bude ze stresu, ale ja pocituji stres jen ze skoly (ze se spatne naucim), ale to jen trochu. Tyto zdravotni problemy mam uz dlouho ale pichani u srdce jako takovehle silne jsem snad nikdy nezazila.
Neznate nejakou radu, jak tomuhle predejit? (jeste dodam, ze hlava me boli neustale, uz jsem si zvykla)
Budu rada za kazdou odpoved, jelikoz mi to uz leze na nervy. (na astma mam inhalator, jen u toho pichani neznam pricinu, prej ze stresu). A vetsinou se mi spatne dycha normalne.. Ze se nemuzu poradne nadechnout jako treba zvynout.. Pricinu jsem pichani u srdce jsem nejak nezaregistrovala, EKG je v poradku.
"Medvídku" neteskni a jelikož už dost zdravotních problémů máš, mazej k lékaři. Nemyslím si, že se tu najde rádce který od počítače určí příčinu potíží a nabídne lék. Tak šup, šup, život máš celý před sebou.
Tam jsem uz byla, a rekli mi, ze to mam ze stresu. Zatim mi zadne leky nepredepsali ani nic podobneho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.