Nejste přihlášen/a.
Ahoj!Měla bych takový problém, jsem ne zrovna velkého z města,a nesmírně mě baví zpívat a chtěla bych ses stát zpěvačkou.
Ale nevím jak mám zjistit jestli mám talent!Chodila jsem na hodiny zpěvu,ale jelikož se moje učitelka na zpěv odstěhovala docela daleko tak si doma zpívám sama!A nevím jestli je to dobře.
Co bych měla udělat abych se někde prosadila?A ještě bych se chtěla zeptat co mám dělat proti velké trémě která je ve mě?
Předem moc díky za odpověd!
Strašně fandím těm dívkám,které by chtěly zpívat profesionálně.Ale je vás v zemi na desetitisíce.Vezmi talentové soutěže,kolik zpěvaček se prosadilo?Langerová,Farna.Kde jsou ty ostatní výrazné talenty?Bez výrazné podpory rodin a strejčků a tet? Vondráčková, Kerndlová,
Takže nerezignuj,ale zůstaň na zemi!
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.