Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoprávněné vniknutí do opuštěného domu

Od: mia* odpovědí: 4 změna:

Dobry den.Mám pár přátel co chodí do opuštěného domu a dělá tam ruzne veci např sprejování kosočtverce apod.Co jim hrozí?Měla bych je nahlásit?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

9x

1. Viděl bych to na vandalismus a poškozování cizí věci.

2. Po nahlášení už to Vaši přátelé asi nebudou.

hodnocení

2x

Nemáš opravdu takové přátele, se kterými by ses mohla chlubit v lepší společnosti. Jsi aspoň Ty lepší než oni? Proč si vybíráš za přátele právě takovéto lidi? Nemáš na lepší?

Co se Týká Tvé otázky: já bych je nepráskla. 1/ Pokud je nazýváš opravdu přáteli, proč bys je měla udávat? To se mezi přáteli nedělá. Pokud jsou to opravdu přátelé a Tebe napadla otázka udání, něco v tom přátelství šeredně skřípe.

2/ Můžeš si pak dávat jednou týdně zasklívat okna, nebo navštěvovat chirurgii. Jsem možná pokrytec, jejich jednání určitě neschvaluju, ale nechci pak být ten, na kom si vylijí svou zlobu. Vždyť tady máme přece šikovnou policii ČR a taky městské strážníky, určitě na ty vandaly přijdou sami. Jsou za to přece placeni, tak co Tobě je po tom? Jaga.

doplněno 22.10.13 14:17:

Nakonec, pokud je stavba opuštěná, měl by si ji majitel zajistit tak, aby mu do ní nikdo nemohl vniknout. Ty s tím nemáš nic společného.

iz*

Překvapujete mne, od Vás bych nečekala, že schválíte nepravost.

To by mohla být v pořádku i např. krádež peněženky z otevřené tašky, vražda někde v parku, ... První si měl zajistit tašku, druhý neměl chodit parkem, ...

Do cizího domu nemá kdo co vstupovat ani v případě dveří dokořán!

zabu
hodnocení

0x

Žalovat se nemá, ale hlásit se to musí, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]