Nejste přihlášen/a.
Hankas,promiňte,ale se sociální fóbií má Libor jaksi blokK tomu ta úzkostná porucha,to je zase extrémní strach-také blok
Nemůže se cítit normálně,když je nemocný!To je jako kdyby jste řekla beznohému,aby si šel "po svých."
Libore,ničeho se neboj a jdi tam
Odstranění zubu se provádí v místním znecitlivění. Před začátkem extrakce je aplikována injekce se znecitlivující látkou, která zabere do 5-15 minut. Injekcí se blokuje bolest, během trhání můžou přetrvávat mírné pocity tlaku. Pár zubů mě už trhali a ještě určitě budou. Na zubaře se můžeš zeptat svých známých,rodičů, spolupracovníků,kamarádů atd.
Chodím 2x - 4x ročně a tak jsem si zvykla,že už mě to vůbec nevadí. Zítra se zrovna budu objednávat.
Určitě to zvládneš,čím dřív, tím líp
Čau,mám obdobný problém. Sice nemám fobii,ale mám až neuvěřitelně silný dávivý reflex,který mi prakticky znemožnuje jakýkoliv výkon. Jelikož začíná problém s bolestí zubů,můj zubař provádí celkové ošetření,v celkové anestezii,které provede na chirurgichém odělění polikliniky. Jediný zádrhel je,že anestiziolog účtuje 4000,- hotově. Ale jinak se dá i tohle řešit,tak ti přeju hodně síly a zdaru
Dobrý den.Zaregistrujete se u nějakého stomatologa. Pokud ještě část zubu zůstala,je škoda je vytrhnout. Zub se dá dostavit . čep+korunka. Předem je nutní zub umrtvit a ošetřit kanálky.Veškeré vákony se dělají v lokální anestezii. Pokud by jste chtěl narkozu,zaplatíte ji 3-5 Tis, nebo analgosedace 2-5 tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.