Nejste přihlášen/a.
Hankas,promiňte,ale se sociální fóbií má Libor jaksi blok
K tomu ta úzkostná porucha,to je zase extrémní strach-také blok![]()
Nemůže se cítit normálně,když je nemocný!To je jako kdyby jste řekla beznohému,aby si šel "po svých."![]()
Libore,ničeho se neboj a jdi tam ![]()
Odstranění zubu se provádí v místním znecitlivění. Před začátkem extrakce je aplikována injekce se znecitlivující látkou, která zabere do 5-15 minut. Injekcí se blokuje bolest, během trhání můžou přetrvávat mírné pocity tlaku. Pár zubů mě už trhali a ještě určitě budou. Na zubaře se můžeš zeptat svých známých,rodičů, spolupracovníků,kamarádů atd.
Chodím 2x - 4x ročně a tak jsem si zvykla,že už mě to vůbec nevadí. Zítra se zrovna budu objednávat.
Určitě to zvládneš,čím dřív, tím líp ![]()
Čau,mám obdobný problém. Sice nemám fobii,ale mám až neuvěřitelně silný dávivý reflex,který mi prakticky znemožnuje jakýkoliv výkon. Jelikož začíná problém s bolestí zubů,můj zubař provádí celkové ošetření,v celkové anestezii,které provede na chirurgichém odělění polikliniky. Jediný zádrhel je,že anestiziolog účtuje 4000,- hotově. Ale jinak se dá i tohle řešit,tak ti přeju hodně síly a zdaru
Dobrý den.Zaregistrujete se u nějakého stomatologa. Pokud ještě část zubu zůstala,je škoda je vytrhnout. Zub se dá dostavit . čep+korunka. Předem je nutní zub umrtvit a ošetřit kanálky.Veškeré vákony se dělají v lokální anestezii. Pokud by jste chtěl narkozu,zaplatíte ji 3-5 Tis, nebo analgosedace 2-5 tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.