Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuzavření smlouvy na internet kvůli exekuci?

Od: atilla* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Bohužel mám exekuci od VZP z dob podnikání. Chtěla jsem si uzavřít smlouvu s poskytovatelem internetu - ten mi bohužel sdělil, že ji se mnou neuzavře, protože je proti mně vedena exekuce. Má na to takové jednání právo? Neporušuje tím nějaký zákon? Já přece nechci žádnou půjčku, chci jen pitomé připojení k internetu, které se platí měsíčně! To je jako kdyby mi odmítli připojit elektřinu, protože mám exekuci od VZP. Mně to připadá trochu ujeté. Poraďte někdo.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Asi se bojí, že mu nezaplatíte, zkusila bych uzavřít smlouvu na rok a hned ho celý uhradit, dělala jsem to tak na chalupě 3600/1rok, nemusím hlídat platby.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
s nou smlouvou netuší, jak to mají, ale stalo se známému, že si chtěl u O2 vyjednat nižší cenu (už byl zákazníkem) a taky mu to neprošlo, protože byl tuším v nějakém tom registru. Takž musel zůstat u své vysoké platby a tam to nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]