Nejste přihlášen/a.
Vážení přátelé
nedávno jsem nastoupil do zaměstnání, kde po mě vyžadují účet na výplaty. Jedná se o první zaměstnání a dříve jsem byl zvyklí brát peníze na brigádách na ruku.
Chci si vybrat co nejvýhodněji. Jaké máte zkušenosti u jaké banky. Nějaký přehled o výši poplatků. Vedení účtu, vybrání z účtu a podobně děkuji
Bez poplatků jsou Fio, mBank, Equa, ale i u jiných bank se dají najít bezplatné (nebo docela levné) varianty.
Nicméně doporučit Fio se mi po tomhle průšvihu moc nechce...
Bezplatná je ještě airbank, tu bych ze všech doporučila asi nejvíce. Založení účtu je u ní nejsnazší, po ČR má nejvíce poboček kdyby byl nějaký problém, možnost spořit na spořící účet se slušným úrokem, asi nejlevnější výběry z cizích bankomatů a stojí za ní velká nadnárodní společnost, takže riziko minimální.
Ani se mi nechce verit ze ma v CR nejvice pobocek, ale ma moznost vybirat penize v terminalech SAZKA.
Aha, a ktere tedy patri mezi ty nizkonakladove?
Jen tak letmo pocet pobocek:
26 mbank
24 airbank
72 fio
1 zuno
21 equa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.