Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobývání žen

Od: sluchatko odpovědí: 6 změna:

Hezký den vespolek,

zajímalo by mě, jak dlouho jste dobývali svou milou (pište třeba i ženy vašeho milého), než jste spolu začali chodit. Jsem totiž v tomto stavu, kdy vím, že mě úplně "nezahodila" a sama přiznává, že si rozumíme, ale vztah je ještě asi v dáli, jinými slovy (jestli jsem to dobře pochopil), asi se musím snažit a zasloužit si jí. Doposud jsem tedy "jen" do ní zamilovaným kamarádem, a jde mi o ten přechod, jo a nechci tlačit na pilu, abych nedosáhl spíš opaku ... Šance tam je, co mám udělat pro tu změnu? Díky za odp všem PS: jo a jde tu a skutečný vztah, nikoliv sex ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrman*
hodnocení

0x

Mně přijde, že v dnešní době jsou holky a ženy podbízivé až moc, že jim o nějaké dobývání nejde. Spíš jde o ten sex.

Z dotazu mi přijde, že ona dotyčná nestojí o nějaké rychlé navázání kontaktu, v tomto případě bych opravdu na pilu netlačila, jak vidím, tak spolu normálně komunikujete, tak bych někdy zkusila navrhnout třeba kino apod., myslím si, že to, kdy "kamarádství" přejde v chození, musíte nechat spíš na ní, nechat jí volnost. Ona vám to jistě dá pak zřetelně najevo. Držím pěsti, ať kamarádství přeroste v lásku

iz*
hodnocení

0x

Kde tu šanci vidíte? Na mne to působí spíše dojmem, že dívka nemá zájem o vztah, ale nechce to říct "natvrdo", aby nepřišla o kamaráda.

Neznám nic protivnějšího, než vnucování vztahu, o který bych neměla zájem ...

amadeus*
hodnocení

0x

To je značně individuální otázka. Všechno záleží na okolnostech a konkrétní slečně. Nepatřím mezi nejtrpělivejší, takže pokud by se po pěti šesti schůzkách (což být týdny, ale i dva měsíce, pokud jsem pracovně vytížený) vztah nepřenesl do fyzické roviny (tou dobou už je většinou jasné, zda to bude závazný či nezávazný vztah) usoudil bych, že slečna nemá zájem a snažení nikam nevede. V době emancipovaných žen už pro nějaké dlouhé dvoření není místo.

Pokud máte zájem, pak na pilu zatlačte. Nevyjde-li to, pak by to na 99% nevyšlo ani kdybyste na to šel pomalu.

figurek*
hodnocení

0x

různě. Někdy mi to trvalo několik hodin, jindy několik let.

Snažte se vaši vyhlédnutou pobavit. Jestli ji rozesmějete, pak se k vám přitulí sama.

ria*
hodnocení

0x

"asi se musím snažit"...Já sama jsem byla v situaci Vaší kamarádky... Kluk byl milý, chytrý, sympaťák, ale něco tomu chybělo.. Chtěla jsem vztahu dát šanci, vážně jsem se snažila asi půl roku.. - ale asi daleko míň než on, a nakonec se mi to celý i s ním zprotivilo.. Za mě -pokud to od začátku "nejiskří" nebude to "jiskřít" nikdy... Už bych do takovýho vztahu z "rozumu" nikdy nešla...

Dle mě jí na Vás něco nesedí a nechává si otevřené vrátka pro někoho "lepšího" :/. Snad se mýlím..

Být Vámi, bych to spíš ukončila - pak by se teprv ukázalo, jeslti má i slečna/paní zájem a jeslti má cenu pokračovat..

afrodiziakum
hodnocení

0x

Hm...nechal bych ji být. Jak píše výše, spíše ji na tobě něco nesedí... ženská buďto jde do vztahu a nebo ne. Pokud váhá, tak vyhlíží lepší, asi tak.

Můžu se mýlit, ale to už je jen na tvém zvážení, ty ji vydíš jak se chová, jak reagovala když ses ji zeptal...Já bych ale nechal plavat a hledal jinou. Taky jsem jednu takhle nechal plavat a jsem rád...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]