Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostituce - názory a pohled na věc

Od: kami95 odpovědí: 17 změna:

Teť mám spíš takový všeobecný dotaz..Jak se stavíte k prostituci? Bere te ty holky jako ku..y? Jaké jsou podle vás nebezpečí když pominu pohlavní chorobu? Nejlépe aby napsal někdo, kdo má zkušenost :)) A pokud je berete jako štětky, měly by podle vás mít živnost když tvrdíte, že je to normální práce za kterou budou odvádět daně a přitom na ně řvete že jsou štětky? S pozdravem Kami

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chybí mi tam varinta, že je mi jich především líto.

kami95
hodnocení

Tak líto nelíto..ono když vyděláš 4000 za 1 hodinu..tak to už pak není o lítosti..

Jaká částka je dost vysoká za ztrátu sebe sama?

macaudio
4000 kč za hodinu dost těžko. Neříkám, že to není možné, ale v drtivé většině případů tomu tak není. Jinak za mě říkám, jen do toho..
martinaa*

4000,- za hodinu má možná ta nejhezčí holka v zavedeném bordelu, kam e sjíždějí bohatí mocipáni. Jinak i lepší holky jsou na hoďku na pokoj za 2500,-, přičemž část z toho dostane pasák. Nehádám, to vím.

V horších bordelech mají holky samozřejmě míň peněz, a o těch na ulici ani nemluvě. Tam jsou ty nejhorší, špinavé, nemocné, staré, které by se v kamenném bordelu neuživily. Jo, možná stihnou víc zákazníků, ale také podstupují větší riziko a samozřejmě za méně peněz.

Představuješ si to jak Hurvínek válku.

hodnocení

2x

Beru je tak, ze kde je poptavka, je i nabidka.

A stim, kdo co dela, se kazdy musi srovnat predevsim sam se sebou. To se tyka jak kurev, tak jejich zakazniku. A i vsech ostatnich samozrejme.

Dan za soustani bych ale navybiral. Vzdyt je to smesny.

Jedine, ze by nekdo vynalez sprcku s vestavenym taxametrem. To pak jo.

hodnocení

1x

Kurvy to jsou a normální práce to není. To se ale nevylučuje se snahou jejich příjmy zdanit a na druhé straně garantovat jakousi zdravotní způsobilost a obranu proti šíření sexuálně přenosných chorob.

doplněno 03.12.13 00:37:

Jde o to, že prostituci těžko vymýtíte (ostatně se říká, že je stará jak lidstvo samo) - logicky je tedy lepší situaci raději přijmout takovou jaká je a minimalizovat rizika (a také z toho něco vytřískat na daních).

hodnocení

1x

Práce

Pokud by byla práce /jako byla např. za komančů/, byly by tu k... Takhle jak píše Tomkk, je mi jich spíš líto. Spousta z nich to dělá, aby uživila rodinu a dítě. Že si při tom vydělají víc než je průměr? No a co, já jim to nezávidím, stejně jako patologovi, pohřebákům atd.

pearmonik*
hodnocení

0x
Danit prijem by mel kazdy,je hodne povolani kde se to vybira spatne, ale je to treba a spravedlive snazit se vybrat dane od kazdeho. U soustani to nekde resi tak,ze mesta vymezi kurvici zony a plati se tam pausal nebo bordely se do jiste miry daji take hlidat. Urcite je rada profesi kde se dane vybiraji sloziteji, jen u kurveni na to lide nejsou zvykli. Jinak 4000 to je dost nadsazena cena,inzeraty jsou bezne pod 500 a realita bude casto jeste nizsi a pak taky ktery slusny chlap si vezme kurvu?

venca*
hodnocení

0x

Největším nebezpečím téhle "práce" je, že pokud budeš sex brát jak práci. Za čas tě to jako člověka změní. Tvoje názory a vnímání zásadních věcí.

hodnocení

0x

Práce

Chápu to jako práci, a kdyby byla legalizovaná se vším všudy (živnosťák, daně, zdravotní péče, možná odbory...) tak by se vyřešily i některé problémy, které okolo toho jsou (např. i zločinnost).

Jo, ty odbory by byly dobry.

Aspon by s nima nikdo nemoh jen tak vyjebavat. *klik*

malina*
hodnocení

0x

Bratr chvíli pracoval jako programátor u těch paní, co se natáčí na video a pak si je online pouští pánové - a kupodivu ty nejhezčí ženský tam byly ladem, a ty silný, s povislími prsy, velkýma zadkama šly na odbyt - pak se ukázalo, že většina "zákazníků" jsou němci.. ale asi se tím nějakým způsobem uživit šlo - proč to nezdanit, mě taky měsíčně oškubou o peníze za zálohy - a to si zdaleka neužiju to co ony...

fman
hodnocení

0x

Vykořisťování, obchod s bílým masem ...jsou u toho doprovodem. Když si představím, jak dotyčnou imgrantku pasák nadroguje, aby si "zvykla"...Ale nedávno jsem měla sen: Bylo to v Rusku abylo to obráceně. Ženský sexem a drogami otročli chlapy, a ti se jich šíleně báli...Tak jde to i obráceně? Asi ne, příroda je nastavená jinak (kromě Ruska možná).

Kde je poptávka, je i nabídka: nainsalovala bych poblíž příslušných "obchodů" kamery a uložila tam všechny aktéry - možná by ubyli.

hodnocení

0x

Víte jaký je rozdíl mezi děvkou a kurvou. Děvka je povaha. Kurva je povolání.

zabu
hodnocení

0x

Prostituce byla, je a bude.
Zdanění je možné a účelné asi jen paušálem, tak jak to maj světský.

A kdesi jsem četl hezké rčení: "když čubka nedá, pes nebere".

amadeus*
hodnocení

0x

Pokud je prostituce dobrovolna, tak nelze nic namitat. Je to volba tech divek a nikomu tim neublizuji (pokud si za to nepriplati) Na druhou stranu tyto slecny opravdu povazuji za nizsi stvoreni bez spetky hrdosti. Toto povolani neni mozne polozit na hrebik jako jina. Pokud si tak privydela pouze jednou, uz je z ni kurva na cely zivot.

Dalsi vec je, ze pokud bych se treba dozvedel o sve pritelkyni, ze si kdysi timto zpusobem parkrat privydelala, pak bych ji nejspis vykopnul z bytu tak rychle, ze by prosla skrz zavrene dvere... a to jsem razantne proti nasili na zenach.

Co se dani tyce, samozrejme by je mely platit, ale zatim neexistuje dostatecne dumyslny system, podle ktereho by slo tuto "praci" danit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]