Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
včera mi psal chlap s kterým se nějakou dobu stýkám, pravděpodobně spolu chodíme. (chápu, že je to řečeno jak v mateřské školce, ale nemluvili jsme o tom, ale mám jít na jeho oslavu narozenin, kde bude i rodina...takže tak). Píšeme si téměř denně. Většinou odepisuje hned v řádech minut, max hodin. Odepsala jsem mu asi do dvou hodin, máme oba iphony, takže se zpráva odeslala jako imessage, je pod ní napsáno doručeno, přesto na tu zprávu vůbec nereagoval. Kontaktoval mi první, tak je divné, že na to nic nenapsal. (vím, díky aplikacím, které používá, že telefon neztrtil nebo tak něco...) Nevím jestli by se mohlo stát, že ta zpráva nedošla...Mám ještě počkat nebo mu napsat?
Dobrý den, ano, může jít o technickou závadu a zpráva nedojde nebo je zpožděná. Také to může znamenat, že už je pán tak častou komunikací uondán a potřebuje si vydechnout. A nevidím důvod, proč ho nezavolat nebo nenapsat znovu. Snad to není pod Vaši úroveň, když o něho stojíte. A když si píšete tak často, tak snad z toho poznáte, jestli má nějaký zájem i on o Vás nebo si jen zkouší klávesnici v mobilu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.