Nejste přihlášen/a.
žádost o propuštění ze služebního poměru
(podle § 42 odst. 1 písm. m) zákona č. 361/2003 Sb.)
Do služebního poměru jsem byl povolán dne 1.4.2002.
Žádám tímto o propuštění ze služebního poměru, považujte ukončení služebního poměru do dvou kalendářních měsíců následujících po dni podání této žádosti podle § 42 odst. 1 písm. m) zákona č. 361/2003 Sb.
Pro odchod jsem se rozhodl kvůli šikaně, která ve VV bezesporu je a které se odmítám podvolit. Práci u VV jsem měl velmi rád, ale chování některých nemohu akceptovat. Vždy jsem se choval férově a jednal na rovinu, a proto teď považuji za nejlepší řešení odejít.
S pozdravem
Chci se zeptat, jestli takhle může vypadat výpověd,,,,děkuji za odpověď
Co to je prosím VV? Nějak mi to nesedí ...
doplněno 05.11.13 12:31:Jo, už mně to ťuklo ..., kdo by to byl řekl, na druhou stranu, se ani nedivím ...
jedná se o vazební věznici Mně jde spíš o to, jestli nebudou něco namítat proti té výpovědi...že je třeba špatně formulovaná a na základě toho ji ředitel neakceptuje. Jinak výpověd byla napsána doma a odeslána poštou (také je ověřený podpis), aby si ředitel nemyslel, že to někdo jiný napsal...klasicky nahoře je jméno adresáta a dole pod textem jméno odesílatele plus připojený podpis...
šikana u takovýchto složek je byla a bude, jak dlouho pracuje u VS a kde? napište mi vnitřní poštou třeba mu poradím. Určitě si myslim, že to nebude tak horké, aby musel hned opouštět sbor.
Dělá na OVT/OVV nebo OVaJS?
.
jinak bych určitě nepsal VV ale VSČR.
doplněno 05.11.13 13:15:už vidim vzdyt má temer 12 let za sebou uz jen 3 a je z neho rentier.
Děkuji za reakci. Poslala jsem Vám soukromou zprávu. Výpověď je podaná. Šlo jen o to, jestli je správně napsaná...Přeji hezký den
Podle mne je to sepsáno v pořádku a mělo by to být druhou stranou akceptováno. Protože ze zmiňovaného § 42 jasně vyplývá že:
1) příslušník musí být propuštěn, jestli-že ...písm. m) požádal o propuštění
A dále: 5) Při propuštění příslušníka podle odstavce 1 písm. m) skončí jeho služební poměr uplynutím 2 kalendářních měsíců následujících po dni doručení žádosti o propuštění, jestliže služební funkcionář nerozhodne na základě žádosti příslušníka o době kratší.
Více např. zde: podnikatel.cz/...
doplněno 05.11.13 18:14:Není zač.
Napsal bych to zhruba takhle:
žádost o propuštění ze služebního poměru
(podle § 42 odst. 1 písm. m) zákona č. 361/2003 Sb.)
Já, níže podepsaný ... tímto žádám tímto o propuštění ze služebního poměru podle § 42 odst. 1 písm. m) zákona č. 361/2003 Sb. a to po uplynutí výpovědní lhůty dvou kalendářních měsíců ode dne doručení této žádosti.
Hlvní důvod pro mé rozhodnutí sptřuji především v prokazatelné existenci šikany uvnitř organizace. Tomuto jednání se odmítám podvolit.
S pozdravem
Vše ostatní je zbytečné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.