Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde udělat CD?

Od: babajaga® odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych udělat CD asi s 5 - 6 pisničkami podle mého výběru, jednalo by se většinou o lidovky. Třeba Chaloupky pod horama. Ale další podmínka - nechtěla bych to zpívané, pouze jako orchestrálku.

Kde bych si podobné CD podle vlastního výběru mohla objednat?

Děkuji za nápady. Jaga.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím..zkuste pohledat zde:

stačí si vybrat z dost možností,stáhnout a pak vypálit na CD. bobek

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že chcete asi oslovit nějakou kapelu, aby Vám ty písničky zahrála a nahrála na CD? Zdravím!

doplněno 19.10.13 09:25:

Pokud budete hledat písničky na internetu, tak možná pod pojmem "karaoke" - to je hudba bez zpěvu.

doplněno 19.10.13 09:38:

babajaga - napište nám přesný seznam písniček a třeba se něco dohledá. Vypalovat CD umíte?

iz*
hodnocení

0x

Chcete-li CD pro vlastní potřebu, zkuste písničky vyhledat v ineternetu a vypálit si je sama (není to nic těžkého). Pokud by mělo jít o dárek pro někoho jiného, bylo by podle mne lepší CD koupit (třeba i jen podobné).

hodnocení

Děkuji za rady, ale jak to je:kamarádce umřel tatínek. Budou mít jen rozloučení v úzkém kruhu, bez řečníka, jen bude hrát hudba. Nabídli jí několik sad písniček, ale je to všechno se slovy. Jí by se líbilo jen, aby to znělo potichu, jako taková decentní kulisa, beze slov. Písničky, které měl rád, ale jako orchestrálky.

A to člověk nic nesežene, max. Humoresku nebo Poem a to je už hrozně obehrané, i když je to klasika, to nepopírám. Tak jsem jí slíbila, že se přeptám. Rozloučení je až příští pátek, myslela jsem, že bychom do té doby něco sehnaly. Vím, že vypálit se nechá leccos, ale jí jde o to, aby to nebylo zpívané. Tak nevím, asi jí nepomohu. Jaga.

iz*

Hoďte sem seznam písní, zkusím se po něčem podívat. Potřebovala bych i přibližnou stopáž (délku - kolik asi minut). Třeba to nějak dáme dohromady.

hodnocení

Dobrý den, omlouvám se za včerejší odmlčení. Ráno se mi ohlásila na odpoledne nečekaná návštěva, musela jsem jít chystat a s Poradnou byl konec. Proto se vracím dneska.

Kamarádka by si přála pro taťku tyto písničky: 1/ Chaloupky pod horama, 2. Malý hošík černovlasý, 3. Koupím já si koně vraný, 4. Zelení hájové a jako poslední by se jí líbila Tam u nebeských bran. Nehodí se sice mezi ty lidovky, je to trochu jiný žánr, ale je krásná a myslím si, že by neměla nic pokazit. Zvláště, když bude přítomna jen nejbližší rodina, pochopí to.

Obřad bez řečníka trvá prý okolo 17 minut, tak si myslíme, že těchto 5 by mělo stačit.

Jinak, já vypalovat sice neumím, ale manžel ano, tak to by snad problém nebyl. Děkuji vám všem za váš zájem. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]