Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadměrné ochlupení

Od: chlupac* odpovědí: 15 změna:

dobrý den. je mi 15 a začinají mi chlupatět záda a břicho. stydím se, když jsem
třeba v bazénu, nebo někde.začínají mi chlupatět i ramena, okolo prsů a ve
středu hrudi.ale začínají tmavnout i chloupky po celém břiše. Dá se stím něco
dělat? Nemohu si dovolit nic drhého. Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

5x

Já tu kravinu s oholením jednou udělal a řeknu ti, že do dvou dnů jsem to měl zpět..hrozně to škrábalo a udělaly se mě docela husté mapy vyrážek. Jinak co mohu říci, tak mě příjde, že v 15 letech jsem byl daleko chlupatější, než teď (22), nevím, buď pelichám či nevím. Je to ale zajímavé..nicméně také nemám jen hruď a břicho..myslím si, že to zbytečně řešíš..pokud tě budou spolužačky pomlouvat, věř mi, že v 15 letech to jsou ještě děcka a nemají ponětí, co je mužské a co ženské..

tomh*
hodnocení

3x

Jsi chlap, co bys chtěl? Být holej jak holka? Já byl také tímto hodně brzy postižen, a zpočátku jsem vyslechl pár posměšků, ale naučil jsem se z toho udělat přednost a holky po tom neskutečně šílely. Je to znak mužnosti, takže to neřeš a hlavně to nehol..

doplněno 21.03.09 17:10:

to Spider: no fuj..za chvilku si bude ještě holit nohy..no časem sám pozná, že ty obavy a nervy byly fakt zbytečný..

Jak jsem psal, mě to postihlo také velmi brzy, mám to po otci a je fakt ,že nyní kdybych měl všechno holit, nehledě na to, že záda se holí zřejmě blbě, tak bych strávil celý dny v koupelně...

Tak snad nebude chtít býti manekýnem, tam by to bylo asi nutné *smich* Zbytečně se s tím trápí, ať nech chlupy, kde jsou.

lidka*
hodnocení

2x

Pánové přede mnou se shodli a je to stoprocentně pravda. Vůbec to neřeš! Určitě zarostlá chlapská hruď je lepší než holá. Ty to eventuelně shodit můžeš, ale holátkům nepomůže ani transplantace! :D Uvidíš, že se Ti nikdo nebude posmívat, naopak! ;)

hodnocení

1x

Možná sis toho nevšiml, ale u mužů je to zcela normální jev. Pokud se s tím nesmíříš, použij depilátor nebo nějaké holítko.

hodnocení

1x

Ve tvém věku to bereš zatím dost pocitově. Až dospěješ, budeš se na to dívat úplně jinak. Momentálně se ti zdá, že jsi vyspělejší než tvoji vrstevníci, ale nauč se brát sebe jaký jsi. Nic s tí nedělej, alespoň teď. Okolí si zvykne a budou tě brát jaký jsi. Není to důvod k mindrákům. Naopak, až budeš starší, uvidíš kolika ženským se líbí chlupatej chlap. Na depilace ve tvém věku je ještě brzo.

lm®

Jako žena píšu,že bych holého chlapa nechtěla.Právě naopak,ti chlupatí se mi vždy líbili.Víš jak je to sexy?!Je to předost,nic neholit!

blanca*
hodnocení

1x

*smich*Pánové,krásná debata. Být tebou,tak to vůbec neřeším i když Ti to ted´ připadá trapné.Jako ženská musím říct,že chlupatí chlapi jsou sexy a to je mi 32. Je to mužnější a chlapské,než nějaký holokrčka.*ee*. A k tomu holení,doporučuju holit v podpaží,jinak nikde. Roste to pak rychleji a chloupky jsou silnější.Tak pa pa

matver*
hodnocení

1x

V žádném případě neholit. Jsem ženská a líbí se mi chlupatí muži, holátka nemusím. A mužská chlupatá hruď je fakt sexy.*placni*

chlupac*
hodnocení

jenže u mě to není jen hruď, le celé tělo! budu jak medvěd!

Myslím si, že je to velmi sexy. Holátka se mi nelíbí.

chlupac*
hodnocení

Jak by to vůbec vypadalo po oholení? Byly by chlupy pod kůží vidět?

Myslím, že ne. Jsou oproti vousům podstatně tenčí, takže "neprosvítají". A taky jsou asi světlejší.

chlupac*
hodnocení

Děkuji, dodali jste mi sebevědomí.

slonbonjohn*

Pokud ti nezačnou chlupatět dlaně*smich*, tak to neřeš. Z reakcí děvčat na poradně vidíš, že nakonec si z toho můžeš udělat přednost. A žádná se tu nezastala metrosexuála.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]