Nejste přihlášen/a.
Ahoj úplnou náhodou jsem se seznámila s jedným klukem bylo to zrovna když jsem čekala na autobus a on tam přišel se svýma přáteli ,když jsem ho uviděla hned se mi na tváři rozzářil úsměv. Jenže mi bylo jasné že zrovná mě si nevšimne jenže pak se jeho kamarádi začali semnou bavit a když jsme třeba druhý den čekali na nádru on tam přišel ... nenápadně jsem se na něj koukala a vždy jsem si všimla že i on se na mě dívá ale pořád mi to nedávalo naději že by měl o mě zájem ... bohužel to nezůstalo jen u toho že se mi líbí zamilovala jsem se do něj ale mám strach ... zlomené srdce sem neměla jednou a bojím se po nějaký době jsem se snim znova viděla na nádraží a seděli jsme vedle sebe i s jeho kamarádem a najednou se ssemnou začal bavit i on . Hned mi začalo bušit srdce ,protože se mi podíval do očí a usmál se . Pak mě našel na facebooku přidal si mě a ptal se mě na školu a jestli mám ve třídě nějaké kluky nebo na škole potom mi napsal že sem hezká a že mám krásné oči ale pořád tomu nemůžu uvěřit bojím se a nevím jak dal ano není to zrovna ten nejhorší problém ale přece každý člověk má právo být v životě šťastný
tak mi prosím poraďte jak mám postupovat dal jestli mám raději couvnout a nebo to nevzdávat a zkoušet vše možné dokuď nezjistím že o mě má také zájem
Zlomené srdce jsem neměla jednou: Emočně se oprostit od minulé bolesti, zklamání či co se stalo: dostat se do stavu: nemělo to být, děkuji za tu zkušenost. Tím tu minulou bolest či co se stalo, uzavřete a teď Vás čeká zkušenost nová a nikdo neví, jak dopadne. Každopádně napsal co napsal, tedy zájem má, Vy taky, tak: hurá do toho, odepsala bych, že se mi líbí a uvidíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.