Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil přítel zájem?

Od: girl214* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. S přítelem jsem 3 měsíce. Na začátku bylo všechno hezké, psal mi, chodili jsme často mezi lidi, neustále jsme byli spolu. Poslední dobou se ale něco evidentně změnilo.. Hádky, probrečené noci, už pomalu ani sám nenapíše a přijde mi, že jde o víkendu ven radši s kamarády ven než aby byl se mnou (Jsem na intru tak mi dost záleží, abychom spolu trávili co nejvíc času..) Vrtá mi hlavou, co se stalo. Přijde mi, že jsem mu nic hrozného neudělala, ale on se ke mě chová poslední dobou uplně jinak, než jak se choval..Je možné, že ztratil zájem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vypadá to tak, dle jeho chování. Ale co za tím doopravdy vězí a proč ten zájem ztratil, Vám může říci jen on. Prostě i to se v životě stává. A stává se to i lidem, kteří jsou spolu mnohem déle ve vztahu, než-li vy dva. Zeptejte se ho. Jestli je férový, řekne Vám pravdu.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den. Jste spolu tři měsíce, na začátku vztahu jste se vídali zřejmě velice často - o prázdninách. Teď jste ve škole, víkendy jsou daleko...sejde z očí, sejde z mysli. Možná je to napsané dost realisticky, ale mě to tak připadá. Zřejmě opravdu ztratil zájem, ale netrapte se, nestojí za to, pokud nezdolal hned první těžkost a nevydržel čekat. A není to Vaše vina, opravdu jste nic špatného neudělala, je to zkrátka život a i to se v životě stává. Není všem dnům konec, opravdový vztah Vás teprve čeká.

mikki259*
hodnocení

1x

Ahoj, dle intru soudím, že jsi mladá slečna. Po třech měsících by se takové chování určitě dostavit u vážného vztahu nemělo. Já mám 22, jsem s přítelem dva a čtvrt roku, čekáme miminko a láska nám den ode dne kvete. Pokud se takto k tobě chová teď, zajímalo by mě, jak by se choval třeba za rok. Za jeho chováním může být nějaký vážný důvod. Ale pokud by tě měl opravdu rád, se vším by se s tebou podělil a řel by ti, kdyby ho něco trápilo. Ráda bych ti řekla, že se to určitě spraví, ale dle toho, co píšeš, si myslím, že by bylo nejlepší se ho na to zeptat a pokud nebude schopný odpovědi ani si s tebou nebude chtít promluvit či ti říct důvod, bylo by asi lepší to ukončit dřív, než se zničíš psychicky ještě víc. Tři měsíce nejsou tři roky. Čeká tě někde určitě někdo lepší. Ač to teď zní jako klišé, věř tomu. Vím, o čem mluvím :)

martinaa*
hodnocení

1x

Souhlasím s Ronem, není to možné, ale prostě to tak je. Prázdninová láska, která vyprchala.

Žádný takový kluk, co raději vyrazí s kámoši, nestojí za tvoje slzy:).

iz*
hodnocení

0x

Proč se hádáte (co bývá nejčastější příčinou)? Napadá mne, jestli si Váš přítel Nechce mezi kamarády "odpočinout od hádek".

Podle mne jste oba dva dost mladí, a každý máte trochu jiné zájmy. Vy byste chtěla většinu času strávit s přítelem, on chce svůj čas trávit jak s Vámi, tak se svými kamarády.

Ztrátu zájmu me nepřijde po tak krátké době moc pravděpodobná. I hádky podle mne svědčí spíše o zájmu (s tím, kdo nám je lhostejný se obvykle nehádáme).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]