Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopny olej a mast z něj

Od: luciekres* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den chtěla bYch se zeptat zda je konopny olej hodně silný nebo ne,dneska sem si koupila na zkoušku kvůli malému 5.mesicnimu synovi protože ma atopicky ekzém.olej je 100% bio,znacka cannaderm. Udělala jsem z nej mast- rozpustila jsem dvě lžíce vazeliny, do toho zamichala 2 lžíce toho oleje a posléze smichala s mastovym zakladem- abiderman (cca 4lzice). Myslíte ze to nemůže uškodit,ze oleje nejsou tak silné?mate s tím někdo z kusenost? V konopí se moc nevyznám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den Lucie, jelikož s atopem bojujeme u vnučky od narození už déle jak 3 roky a dcera si dělá mast sama, myslím, že se toho nemusíte bát. Úspěch ale u nás a i u jiných dětí slaví mast nejen s konopného oleje. Pokud budete mít zájem, napište do vnitřní pošty email a pošlu vám kontakt na dceru. L

rnk*
hodnocení

0x

Jediné co by mohlo škodit je jen ta vazelína. Je totiž z ropy.

Já používám jen samotný konopný olej. I pro děti. Do masti to míchají jen proto, aby ušetřili za drahý konopný olej.

Pokud přesto trváte na masti, použijte vepřové sádlo.

doplněno 17.10.13 18:57:

Mimochodem ty lepší masti obsahují 50% konopného oleje. takže 2 lžíce oleje a 2 lžíce sádla.

doplněno 17.10.13 22:44:

V kupovaném konopném oleji žádný THC není. Na ekzém účinkují jiné složky než THC. Pro dítě bych používal jen čistý kupovaný olej.

luciekres*
hodnocení

Takze to nemůže nijak uškodit teda to jsem chtěla slyšet,bála jsem se ze by třeba ten konopny olej byl moc silný a spis nadělal víc škody než užitku ale čtu ze vy maže té rovnou tím olejem takze je to dobrý teda to mě těší

mikki259*
hodnocení

0x

Nemůže to nijak uškodit. Pokud děťátko není alergické na některou z přísad. či mu nesedí. Konopné věci koupené v obchodě či lékárně nejsou nikdy tak silné, jako domácí s pravým a větším obsahem THC. Také se nedostaví takové účinky. Např. řidiči mohou takové výrobky v pohodě užívat, kdežto domácí by nemohli... Samozřejmě domácí bych na dítě asi nepoužila, sama jsem momentálně těhotná a takové věci bych se raději vyhnula. Ale jak říkám, kupných se určitě nebojte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]