Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtěl bych se zeptat, kdo by věděl, který obchodní řetězec dnes nabízí limonádu ZON z Třebíče. Alespoň v plastu, lepší by byla ve skle v tradičních 0,33l, ale ty jsou dneska asi jenom v restauracích...tato limonáda je samozřejmě nejvíce k sehnání v okolí Třebíče, ale zajímá mě, jestli ji lze koupit ještě někde jinde.díky
Naší rodině také chutná ve všech příchutích. Bohužel, na Pardubicku se nevyskytuje vůbec. Ve skleněných lahvičkách jsem ji už neviděla asi 15 let. Letos o dovolené na Sázavě se nám poštěstilo na ni narazit na dvou místech, ovšem v plastu. V hospodě ve Vlastějovicích /Kutnohorsko/ a pak v bufíku v areálu akvaparku Vodní ráj v Jihlavě. Jinak v prodejnách jsem ji neviděla nikde. A nejlepší je meruňková! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.