Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Limonáda ZON - kde sehnat?

Od: limonadazon odpovědí: 6 změna:

dobrý den,

chtěl bych se zeptat, kdo by věděl, který obchodní řetězec dnes nabízí limonádu ZON z Třebíče. Alespoň v plastu, lepší by byla ve skle v tradičních 0,33l, ale ty jsou dneska asi jenom v restauracích...tato limonáda je samozřejmě nejvíce k sehnání v okolí Třebíče, ale zajímá mě, jestli ji lze koupit ještě někde jinde.díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jí viděl včera v Břeclavi. Ty skleněné třetinky.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
av supermarketech nebyva, napqda me jidene nejauka specializovana prodejna s napoji.

hodnocení

0x

Maji ji i v Syrovicích je to kousek od Brna .

meda45*
hodnocení

0x

Přímo na stránkách www.zon.cz najdete odkaz kde koupit. Jsou tam společnosti podle krajů a kontakty na ně. Pak stačí zavolat a domluvit se.

hodnocení

0x

Naší rodině také chutná ve všech příchutích. Bohužel, na Pardubicku se nevyskytuje vůbec. Ve skleněných lahvičkách jsem ji už neviděla asi 15 let. Letos o dovolené na Sázavě se nám poštěstilo na ni narazit na dvou místech, ovšem v plastu. V hospodě ve Vlastějovicích /Kutnohorsko/ a pak v bufíku v areálu akvaparku Vodní ráj v Jihlavě. Jinak v prodejnách jsem ji neviděla nikde. A nejlepší je meruňková! *pivo* Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

Před lety jsme ji pili v jedné restauraci blízko sjezdu z D-1 ve Velkém Meziříčí.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]