Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostavila jsem se k soudu - co čekat?

Od: nicole* odpovědí: 6 změna:

chtela jsme se zeptat.Zapomela jsme na soud uplne mi to vypadlo :( Mela jsem jit jako svedek a nedostavila jsme se tam.Co bude ted? muzou me zavrit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.Určitě Vás nezavřou, možná Vám dají pokutu k úhradě (vizte. předvolání k soudu). Na soud si zajděte (zavolejte), omluvte se, pošlou Vám náhradní termín.

rnk*
hodnocení

0x

Musíte se omluvit . V nejhorším vám soud dá pokutu do 50 tisíc.

kratast*

může to být i drahá sranda, jen nechápu jak muzete zapomenout? preci k soudu nechodite kazdy den, aby to bylo tak bežné, že zapomenete :)

mirex*
hodnocení

0x
Nedostavila? Spíš to vypadá, že se vám nechtělo nebo jste z něčeho měla strach. Teď vám někdo řekl, že z toho může být malér, že? K otázce, pokud se dodatečně řádně omluvíte, nikdo vás nezastřelí.doplněno 06.11.13 19:55: Budiž, ale je to věc názoru. Nevěřím, že by někdo zapomněl na předvolání k soudu. Je to svým způsobem nepříjemný zásah do rovnováhy a pohody běžného, odpovědného občana. A ta otázka, si dle mého, o takovou reakci přímo řekla. Mějte se hezky.
výtka
Upozornění od sys clayman 06. 11. 2013 16:03:13
nevím jestli je obviňování na místě, neznáte souvislosti, ale už víte co stalo. Skoro bych řekl: NÁMITKA, zaujatost.

pt®
hodnocení

0x

Pokud jste byla předvolána k soudu, jistě součástí předvolání bylo poučení o sankci, když se nedostavíte bez řádné omluvy. - pt

zdenekk

jak psal kolega předemnou, pořádková pokuta do výše 50.000,-Kč. A věřte, že soudci jsou na tohle pěkně háklivý, jelikož na ně mraky lidí z vysoka kašlou. Jinak jste to měla uvedeno v předvolání, jen si ho přečíst!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]