Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víte název písničky? (taneční)

Od: stek* odpovědí: 11 změna:

Potřeboval bych znát název jedné (asi) srbské taneční písničky. Jediné co si pamatujíi je refrén, který zní nějak "chičo, chičo, chičo, (delší mezera), chičo, chičo, chičo,...". Je to nějaká známá písnička, jelikož jsem jí slyšel v Srbském rádiu a na nějaké jakési Montenégrovské diskotéce. Podle mě je to nějaký Srbský místní hit. Neví někdo název písničky?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

tak když má být sranda tak taky přidám jednu kde je to "čo" :)

-

stek*
hodnocení

Tak toto znám už dost dlouho. :-D

Kdybych tu písničku nějakou náhodou objevil, tak jí sem vložím.

PS. Některé Srbské písničky jsou dost zajímavé. Souhlasím s Monikou123. :)

Tak toto je "úplně normální" písnička. Hráli ji běžně v rádiích a na hudebních televizích, tak před dvěma lety.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak já zkusím tuto "pecku". Zdravím!

doplněno 16.10.13 16:31:

kubinec - musel jsem tu perlu obodovat. Ještě teď jsem pobaven. Snad to admin nesmázne.

stek*
hodnocení

Není to sice ono, ale to nevadí. :) Nelamte si hlavy takovou písničku podle mě nikdo jen tak neuhádne.

Děkuji za odpovědi.

monika123*

:) nelamame...nas to viditelne bavi, nektere jsou fakt vtipne :)

monika123*
hodnocení

1x

je to ono?

stek*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Každopádně to není ono. Je to doopravdy taneční a tou místní montenégrovskou diskotékou jsem myslel spíš takovou diskotéku pro turisty, kde sice hráli srbské písničky, ale více disco než je toto :). Děkuji za odpověď, snaha byla.

jinx*
hodnocení

0x

Poradim pocuvat to srbske radio ak je moznost a ak je to hit mozno aj sucasny tak to urcite odohraju.stale sme sa nedozvedeli ci je to oldies alebo nieco sucasne...no a potom ak to odohraju tak treba si zadat do google nazov radio stanice+playlist a urcite to tam bude ...treba si pamatat datum,cas...takto to vyhladavam ja.povacsinou to fungovalo vzdy.

stek*
hodnocení

Pochopil jsem to tak, že mám přes net poslouchat nějaké Srbské hitrádio a po zaznění písničky mrknout do playlistu jak se písnička jmenuje. Fajn nápad to mě nenapadlo. Děkuji.

myslel som ze ak cokolve co zacujes niekde v radiu a paci sa ti to treba si len zaznacit cas a nazov stanice.Obcas mi staci aj kusok textu.Napr.ked som bol v Taliansku tak tam asi 3x za den hrali v radiu ...teda pamatal som si kusok textu..citujem:

"LOVE YOU EVERY MINUTE CAUSE YOU MAKE ME FEEL SO ALIVE" Oblubil som si ju na dialnici z Bologne do Florencie to bola pecka.No a podla tohoto kusku textu ejhla:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]