Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych znát název jedné (asi) srbské taneční písničky. Jediné co si pamatujíi je refrén, který zní nějak "chičo, chičo, chičo, (delší mezera), chičo, chičo, chičo,...". Je to nějaká známá písnička, jelikož jsem jí slyšel v Srbském rádiu a na nějaké jakési Montenégrovské diskotéce. Podle mě je to nějaký Srbský místní hit. Neví někdo název písničky?
Tak toto znám už dost dlouho.
Kdybych tu písničku nějakou náhodou objevil, tak jí sem vložím.
PS. Některé Srbské písničky jsou dost zajímavé. Souhlasím s Monikou123.
Tak toto je "úplně normální" písnička. Hráli ji běžně v rádiích a na hudebních televizích, tak před dvěma lety.
Dobrý den, tak já zkusím tuto "pecku". Zdravím!
kubinec - musel jsem tu perlu obodovat. Ještě teď jsem pobaven. Snad to admin nesmázne.
Poradim pocuvat to srbske radio ak je moznost a ak je to hit mozno aj sucasny tak to urcite odohraju.stale sme sa nedozvedeli ci je to oldies alebo nieco sucasne...no a potom ak to odohraju tak treba si zadat do google nazov radio stanice+playlist a urcite to tam bude ...treba si pamatat datum,cas...takto to vyhladavam ja.povacsinou to fungovalo vzdy.
Pochopil jsem to tak, že mám přes net poslouchat nějaké Srbské hitrádio a po zaznění písničky mrknout do playlistu jak se písnička jmenuje. Fajn nápad to mě nenapadlo. Děkuji.
myslel som ze ak cokolve co zacujes niekde v radiu a paci sa ti to treba si len zaznacit cas a nazov stanice.Obcas mi staci aj kusok textu.Napr.ked som bol v Taliansku tak tam asi 3x za den hrali v radiu ...teda pamatal som si kusok textu..citujem:
"LOVE YOU EVERY MINUTE CAUSE YOU MAKE ME FEEL SO ALIVE" Oblubil som si ju na dialnici z Bologne do Florencie to bola pecka.No a podla tohoto kusku textu ejhla:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.