Nejste přihlášen/a.
na baterii máš balanční konektor z toho si vytáhni 4,2V - zapojíš mínus do černého a plus hned vedle, zbytečně bys "redukoval"8,4V (plně nabitá nemá 7,2V).
Ledky používám tyto: gme.cz/... je to bílá, svítí jako blázen. Mám 4 vpředu a osvětlí to celou garáž. Tuhle červenou dozadu: gme.cz/.... Na autu to mám zkombinované, že jsou 2 červené a uprostřed 1 červená blikající. Mám to na křídle takže to vypadá dobře.
u toho si přímo v tom obchodě (nebo jiném) nechej dopočítat odpory na 4,2V. Většinou jsou ochotní a mají to za vteřiny spočítané.
našel jsem fotky, přidávám je
Pokud bys měl pocit, že červená má malý výkon, tak to nejdříve vyzkoušej. Dát vyšší výkon dozadu působí opravdu komicky... taky jsem to zkoušel
tohle použít můžeš... ale je to zbytečně drahé. Moje řešení bude stát do 100,- pokud to zvládneš pospojovat sám, alespoň budeš vědět co s tím, když jednu diodu urazíš apd. ani nebudeš muset řešit co se zbytečně dlouhými nebo krátkými kabely.
doplněno 15.10.13 12:44:nemají to vymyšlené tak, že se to zapojí do příjímače?
ten obchod ti to klidně pošle na dobírku.
Jinak přemýšlej se mnou: baterie se zapojí do regulátoru, do regulátoru přijímač, servo do přijímače. Odkud bere elektřinu servo? Z přijímače a ten? Z regulátoru. Říká se tomu BEC. Regulátor zásobuje vše ostatní většinou 5V (může se lišit). S přijímačem je spojený 3 žilovým kabelem. Na tvém obrázku je 3 žilová "prodlužka". Podle mě se zapojí právě mezi regulátor a přijímač - z něj si vezme právě 5V nezávisle na V baterie.
Pokud máš aku Li-pol 2S pak je na ní sice napsáno 7,2V, ale plně nabitá má 8,4V!
Něco zkus nastudovat tady. masters.cz/...
Tohle je drahý koníček a pokud se do toho pustíš je lepší o tom vědět víc než se dočkáš škod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.