Nejste přihlášen/a.
na baterii máš balanční konektor z toho si vytáhni 4,2V - zapojíš mínus do černého a plus hned vedle, zbytečně bys "redukoval"8,4V (plně nabitá nemá 7,2V).
Ledky používám tyto: gme.cz/... je to bílá, svítí jako blázen. Mám 4 vpředu a osvětlí to celou garáž. Tuhle červenou dozadu: gme.cz/.... Na autu to mám zkombinované, že jsou 2 červené a uprostřed 1 červená blikající. Mám to na křídle takže to vypadá dobře.
u toho si přímo v tom obchodě (nebo jiném) nechej dopočítat odpory na 4,2V. Většinou jsou ochotní a mají to za vteřiny spočítané. ![]()
našel jsem fotky, přidávám je ![]()
Pokud bys měl pocit, že červená má malý výkon, tak to nejdříve vyzkoušej. Dát vyšší výkon dozadu působí opravdu komicky... taky jsem to zkoušel ![]()
tohle použít můžeš... ale je to zbytečně drahé. Moje řešení bude stát do 100,- pokud to zvládneš pospojovat sám, alespoň budeš vědět co s tím, když jednu diodu urazíš apd. ani nebudeš muset řešit co se zbytečně dlouhými nebo krátkými kabely.
doplněno 15.10.13 12:44:nemají to vymyšlené tak, že se to zapojí do příjímače?
ten obchod ti to klidně pošle na dobírku.
Jinak přemýšlej se mnou: baterie se zapojí do regulátoru, do regulátoru přijímač, servo do přijímače. Odkud bere elektřinu servo? Z přijímače a ten? Z regulátoru. Říká se tomu BEC. Regulátor zásobuje vše ostatní většinou 5V (může se lišit). S přijímačem je spojený 3 žilovým kabelem. Na tvém obrázku je 3 žilová "prodlužka". Podle mě se zapojí právě mezi regulátor a přijímač - z něj si vezme právě 5V nezávisle na V baterie.
Pokud máš aku Li-pol 2S pak je na ní sice napsáno 7,2V, ale plně nabitá má 8,4V!
Něco zkus nastudovat tady. masters.cz/...
Tohle je drahý koníček a pokud se do toho pustíš je lepší o tom vědět víc než se dočkáš škod. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.