Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání a brnění v kloubu

Od: zituska odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.
Před třemi dny mi při tělocviku křuplo v zápěstí které sem měla už naražené. Hned se mi do zápěstí dostala takova hnusná bolestivá pichlavost a brnění. Neměla sem to nateklé ani žádnou modřinu. Vždycky to na chvíli přestane bolet, ale pak zase se dostaví to nepříjmné bodání a vystřeluje mi to až do loktu a do prstů. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuju za každou radu.
Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím:)Zituško,mohou to být natržené vazy nebo šlachy,kdo ví*nevi*Správně bych měla napsat-"to ví jen Pán Bůh,"ale myslím,že toto bude vědět i pan doktor,tak hybaj k němu!Následky bys mohla mít třeba i do smrti:(

zituska
hodnocení

Děkuju moc za odpověd

emilka12*

Wamp ti to správně napsala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]