Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tuto nabídku?

Od: kkozelik* odpovědí: 10 změna:

mobily.hyperinzerce.cz/... mobily.hyperinzerce.cz/...

Ceny jsou o dost nižší než v normálním obchodě. Kde ty telefony bere? Koupit bez záručního listu? Co si o tom myslíte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Čóóóórky.

doplněno 14.10.13 14:30:

A kdo říká, že se musí nacházet v policejní databázi? Víte, kolika lidem denně se něco ztratí? A víte, kolik z nich to nahlásí? Někdo z nich to kolikrát zjistí až několik hodin po krádeži. Když Vám kapsář vytáhne v tramvaji z kapsy telefon, tak když si toho všimnete, tak už tam dááááávno není ;) Takže asi tak...

kkozelik*
hodnocení

To mě taky napadlo, proto jsem napsal prodejci a ten odepsal že si to klidně mužu projet nějakou policejní databází. No a ikdyby bylo, když to nekoupím já, koupí to někdo jiný.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, citace z inzerátu: "Z důvodu časového vytížení požaduji 1/2 ceny předem na účet." Už jen toto je vypovídající o nabídce. Pryč od toho - ať si inzerent sežene peníze poctivě. Jenom můj názor.

Zdravím!

doplněno 14.10.13 13:22:

Inzerent je časově vytížen, tak bych osobní převzetí zboží neočekával. A smlouva asi žádná nebude. Proč?

Peníze jdou do "luftu" a záruka tam není, tak k čemu doklad. Ale, zkuste ho o tu smlouvu požádat.

kkozelik*
hodnocení

Ajo, toho jsem si nevšiml. No budu trvat na osobním převzetí. Peníze na ruku.

Btw.: kdy je dobré uzavřít kupní smlouvu (kdo komu co) při koupi od bazarového soukromníka? Je mi jasné, že při prodeji křečka je smlouva zbytečná

kangaroo*
hodnocení

0x

Dal bych od toho ruce pryč.

buss
hodnocení

0x

Myslím, že kdyby to bylo z krádeže, tak by to byl vůůůl, kdyby to inzeroval (ale jsou i tací). Policie nespíí. Záruku mají z OZ. Nakoupí třeba v čajně ..., můžeme všichni.

petr123*

Pokud nakoupí v Číně, tak to těžko bude oficiální česká distribuce jak tvrdí ;)

Prostě podvod na první pohled, ale pokud někdo chce za každou cenu "ušetřit" tak je to jeho boj...

hodnocení

0x

Pokud zaplatíte předem, mobil nikdy neuvidíte, popř. jen nějaký šrot z bazaru. Těch pár ušetřených korun by mi za to nestálo. Abyste za pár dnů tady nedával dotaz : Okradli mě, co mám dělat?

petr123*
hodnocení

0x

Mobilní telefony jsou úplně nové-bez kazů a vad, nepoužité se vším příslušenstvím vč. ochraných folií, ale nemají záruční listy-jedná se o českou distribuci. Mobilů mám od každé značky několik kusů, i různé barevné provedení, stačí napsat dotaz(e-mail) na určitý druh.

.

Kdokoliv jen vteřinu přemýšlí, že na základě podobného inzerátu něco zakoupí by se na to měl radši vykašlat a dát ty peníze na charitu. Nebo by se pak neměl divit...

kangaroo*
hodnocení

0x

Kup si za stejnou cenu radši přímo z Číny nový nejvýkonnější smartmobil (zdarma letecky do 24h a asi o 30% levněji než v eshopech v ČR)

Xiaomi

mobilni-telefony.heureka./...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]