Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, 2 dny po dokončení úžívání antikoncpce (z důvodů čekání na menstruaci) jsem měla s přítelem sex(ještě jsem menstruaci neměla). Mohu otěhotnět?
Snad se chápem. Děkuji
Občas potkávám 16 letý důkaz, že otěhotnět je možné i při pravidelném braní HA. Stačí třeba nachlazení, užívání antibiotik atd.
Žádná antikoncepce není 100% zárukou.
Jistě, ale to je tím, že uživatelka udělá chybu. Taky mám kamarádku, co tvrdila, že nechtěně otěhotněla při braní HA. Pak z ní neochotně vylezlo, že první prášek nezačala brát první den menstruace a jinou ochranu nepoužila. Takže její blbost, nikoliv chyba nebo nespolehlivost HA. Jestli někdo netuší, že existují různé lékové interakce, na které si musí dát při braní HA pozor, tak co k tomu dodat? Z neustálých dotazů na užívání HA zde na poradně mám pocit, že HA užívají snad samé negramotné poloblbky, které si neumějí přečíst příbalový leták, případně není v jejich duševních silách ten text pochopit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.