Ahoj, mám takový ten problém.. jednou za čas se mi začne tvořit smegma, prostě to dost zapacha a penis to pořád vylučuje . Rád bych se toho zbavil, na internetu se píše, ze se to má hodně mýt, jenže mě nejde přetáhnout předkozka. Co s tím? Prosím jestli si z toho chcete dělat legraci, tak raději neodpovídejte.
Předkožka musí jít přetáhnout. Nevím, z jakého důvodu nejde přetáhnout u vás, může být úzká předkožka, přirostlá, problém s uzdičkou.. Toto se obvykle ale řešívá už u malých dětí, napřed násilným postupným přetahováním, když to nejde, tak chirurgickým uvolněním, v krajním případě úplným odstraněním předkožky - obřízkou. Předpokládám, že jak kvůli hygieně, tak kvůli pohlavnímu životu budete nucen navštívit lékaře a toto problém vyřešit.
Někdy si rádci obecně dělají legraci i z jiných otázek, z vás si nikdo snad legraci dělat nebude, ale zkuste mi odpovědět - už jste s tím byl u lékaře? V případě že ano, co vám říkal, to bychom mohli vědět , třeba někdo bude vědět pořádnou odpověď...
Nepíšete ani kolik Vám je let, ale s tímto problémerm doporučuji navštívit urologa, který zjistí o jaký problém přesně jde a doporučíVám řešení. Na tohle je opravdu potřeba odborník.
Dobrý den, nevěděl jsem to, ale na internetu jsem se dočetl, že smegma je u mužů proto, že pomáhá při vývoji oddělit předkožku od žaludu. Takže pokud Je Vám ještě hodně málo (tak do 10ti let), je to zcela v pořádku. Pokud jste ovšem už starší, měl byste navštívit chirurga, který Vám to udělá "místo přírody." Někdy se stává, že se to prostě nepodaří samoa je potřeba pomoct. A je to velmi časté, akorát Vám to nikdo neřekne, protože se za to stydí. Toto se u Vás ale mělo stát už dávno ale! Samozřejmě nebudu tu mluvit o dokonalé hygieně... Takže si skočte na chorurgii a hlavně se nestyďte, je to vina Vaší dětské praktické doktorky, protože ta Vás tam měla poslat, protože jejím úkolem je na to při první prohlídce přijít!
doplněno 16.10.13 08:59:
Ještě doplním, výkon se provádí v celkové anestezii, takže se nemusíte bát!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.