Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli v případě, když ukončím výpovědí současné zaměstnání a půjdu na jednoleté denní studium, mi náleží podpora v nezaměstnanosti. Pochopitelně si po dobu toho studia nehodlám hledat zaměstnání, protože budu studovat. Potřebné roky mám odpracované a jsem nad 26 let. Děkuji. Mira
"miraa", pokud jdete na denní studium nemůžete jít současně do evidence a kde Vás vemou na denní studium? V evidenci ÚP platí zdr. poj. za Vás stát a pokud jste student denního studia, platí za Vás zdr. poj. také stát. Takže to nejde, buď jedno nebo druhé. Pokud Vás budou živit rodiče, nebo manželka, tak studujte na denním studiu, pokud Vás některá škola tedy přijme a bude to nejjednodušší. - pt
Nechápu, proč by mě na denní studium neměli vzít? Studovat snad mohu vždycky, ne? Jedná se o obor na elektrotechnickém učilišti, kde si budu dodělávat elektro vzdělání kvůli §vyhl. 50.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.