Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před měsícem jsem si zakoupil driclor 20 ml a použival jsem ho, protože se mi extremně potily nohy.
Driclor už mám teměr vypotřebovaný po měsici ( nanášel jsem si ho na obě chodidla po celé ploše)
Četl jsem potom, že to je pěkný svinstvo a co to obsahuje, prej karciogení atd...
Chci se zeptat jesti to může mít nějaký vliv na mé zdraví, když mi je 16 a tu lahvičku jsem prakticky za měsíc vypotřeboval .. nanášel jsem na chodidla..
Už to nebudu používat najdu si něco jiného.
2x
Zdravím, určitě to zdravé nebude, když to má zalepit potní žlázky, a pokud jste za měsíc vyplácal lahvčku, která má vydržet půl roku minimálně, tak byste teoreticky mohl mít problémy opět s pocením, s ekzémy apod. Což by se ale, aspoň podle mě, projevilo dříve, než za měsíc.
Další podobné přípravky bych nepoužívala. Skočte za doktorem, proti pocení jsou i jiné a přírodní přípravky. Také kupujte prodyšné kvalitní boty a bavlnné ponožky.
doplněno 13.10.13 21:18:Na každého člověka to působí jinak, procento, kolik karcinogenních látek jste do sebe dostal, Vám asi nikdo neřekne, Nicméně to zdravé opravdu není, dala bych si minimálně půlrok pauzu s těmito přípravky.
A pokud chcete kouknout na případné následky po Dricloru apod., zadejte do google obrázků acne inversa.
doplněno 13.10.13 21:31: Pokud jste doteď neměl potíže, teď už by se měl ten humus z těla odbourávat, takže by to mělo být v pohodě![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.