Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ječné zrno - vymáčknout?

Od: zele425 odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Předevčírem se mi udělalo ječné zrno a od té doby ho nahřívám a mažu. Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tím že jste ho vymáčkli mám na to chuť a navíc mě to otravuje. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lentilkao*
hodnocení

3x

To znám! :) Zaručeně na něj funguje koupit si B-komplex nebo sníst kousek droždí. Vitamín B (kterého je v droždí hodně, případně prášek b-komplexu, ječné zrno vyléčí) a za den, max dva už je pryč. A po dni cítíte úlevu.

S dodáním velkého množství vitamínu B, ro mámm odzkoušeno na dětech. Funguje to neuvěřitelně rychle. ;)

dobrman*
hodnocení

0x

Já bych ho sama nevymačkávala, aby se tam nedostala nějaká infekce.

hodnocení

0x

Nic s tím nedělat,pkd do týdne nezmizí,tak na oční.Max pro urychlení dát optalmoframykoin nebo třeba Maxitrol (oční mast ale je na předpis!)Vše ostatní může dle očního lélaře spíše uškodit než pomoci.

lou*
hodnocení

0x

Měla jsem před půl rokem-normálně jsem to vymáčka a vše v pohodě :) Další den už to nebylo poznat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]