Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzum - vyřízení, cena

Od: deniska* odpovědí: 3 změna:

Přeju překné nedělní odpoledne :)

Kdybych si chtěla dejme tomu vyřídt výzum do Ameriky (Kanady), kolik dní,měsíců předem si to musím začít vyřizovat? Především by mě zajímalo kolik se za to platí. Víte to? A platí se ta určitá částka už před vyřizováním nebo po vyřízení? Předem děkuju za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

turistický vízum do usa - na jaře jsem platil tuším 120 USD, a pak se platilo něco málo v korunách za doručení pasu zásilkovou službou, obojí se platí předem. pas mi doručili za 2 dny po návštěvě ambasády a žádosti o vízum. více zde: http://czech.prague.usembassy.gov/viza-do-usa.html
p
s:nemáte pas s biometrickými údaji? pak stačí pouze vyplnit přes net ESTA a vytisknout

au1

tak upravuji, stojí to teď 160 USD + 150 CZK za doručení pasu

deniska*
hodnocení

Mockrát děkuju. Já se nikam nechystám, ale známý, tak chce na rok odjet, aby s zdokonall jazyk. Ještě jednou děkuju :)

doplněno 13.10.13 16:51:

tam*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]