Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oba dva fotografové - konkurence doma

Od: rendys odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máme problém týkající se našeho společného zájmu. Já i ona fotíme a mně vadí, že kvůli mně nefotí tak jako dříve. Dříve fotila více(častěji), než když jsme teď spolu. Když se jí zeptám proč, tak prý pro to, že se stydí za to, co se jí tam pak ukáže, když se jí to zrovna nepovede. Nedokáže asi pochopit, že já se potýkám se stejným problémem. Ale asi to beru jako něco, co je součástí focení, že i někdy se dobré snímky prostě ne a ne povést. Poraď te mi prosím, jak ji přesvědčit k tomu, aby zase začala fotit. Protože její fotky jsou velmi krásné a přijde mi jko hodně velká škoda, aby toho nechávala kvůli mně, to mě hodně moc mrzí.

Děkuji, R.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, možná více chválit a méně kritizovat - tím zvyšovat její sebevědomí. Zdravím!

hodnocení

1x
Pokud se povede cca 1 fotografie ze 40, potom se jedná o velice solidního fotografa.Pokud se povede více fotografií, pak to je většinou nedostatkem sebekritiky fotografa.S dost slušnými fotografy se na těchto číslech shodnu.
Konstruktivní kritika ještě nikoho nezabila a je třeba ji umět přijmout.

hm*
hodnocení

1x

Musíte jí to vysvětlit sám. Prostě jí řekněte, že pěkných fotek vzniká vždycky málo a že občas mívá nádherné a těch je velká škoda, když nevzniknou. A taky že třeba máte rád, když fotí ... :) A že je pěkné, když se pak v těch fotkách můžete přehrabovat a že ... třeba Vás to samotného tak nebaví, jako když fotíte oba (což je asi i pravda).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]