Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběrný dvůr- je možné z něho odnést televizi?

Od: potrebujitelevi odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás, na kolej potřebuejeme Televizor, ale jsou příliš drahé. Na sběrný dvůr pravidelně někdo odváží stále funkční elektroniku včetně televizorů. Jak to chodí? Je možné si z é sběrného dvora odvést televizor který tam dovezl někdo jiný?

děkuji za odpoveď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dle zákona nesmí,jsou místa kde za toto potretsají zaměstnance vyhazovem!Ale jako všechny zákony a nařízení u nás v česku se porušuje,tak i toto-zkuste se domluvit se zaměstnancem,jedině ten Vámřekne zdali ano či ne.

potrebujitelevi
hodnocení

Moc děkuji za odpověď, přesně podobnou jsem potřeboval.

Mějte se hezky

vlasatec*
hodnocení

0x
Myslím, že za pivo to není problém. Nevím odkud jste ale já tu na půdě mám hned dvě kvalitní Sony.
potrebujitelevi
hodnocení

Olomouc - Zlín - Odměna by byla víc než jen pivo :))

vlasatec*
hm to je z ruky, zkuste bazos nebo aukro určitě bude někdo prodávat za hubičku. Osobně ale netuším k čemu televizi, stačí počítač.
potrebujitelevi
hodnocení

Kvůli xboxu ;)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Vždycky záleží na lidech. Já mám to štěstí, že se se všema chlapama, co tam slouží znám jsem tam každotýdenní návštěvník. Nedělají s tím žádné štráchy. Jen je tam jedna logická podmínka. Až ta odvezená věc přestane sloužit, tak ji tam zase vrátit. Dnes se mnozí lidé zbavují i věcí co se dají ještě chvíli používat, když si koupí nové. S bincem jim tam občas přivezu i něco kovového, aby bylo na cigára. Jinak, u nás se dost třídí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]