Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím Co teď... poradíte někdo

Od: nicoll* odpovědí: 3 změna:

Je to dlouhý příběh, tak jen stručně. v Dubnu 2005 si manžel našel milenku a odešel od nás.Meme spolu 2 malé děti. Náhodou jsem se seznamila s někým novým a všechno jsem překonávala líp. Jenže s manželem spolu děláme v práci, takže docela na psychiku, ale to jsem také zvládla. Mezitím se stalo něco, proč jsem se se svým přítelem rozešla ...to bylo v lednu.T ed je unor a manzel by se chtel vratit...ALe ... svému příteli jsem úplně nezavřela dveře , cítím k němu docela dost na to, abych jen tak mohla vše zahodit. On mne hodně moc miluje ( jen rozchod byl kvuli jeho chování, což si plně uvědomuje) A já nevím, zda se vrátit do vztahu, který utrpěl takovou ránu a nebo dát šanci svému příteli aby mi mohl dokazat, že se chce polepšit. Je to pro mne hodně těžké rozhodnutí, je vlastně na mně udělat v tom ten pořádek. Vím, že si řeknete , co vůbec řeší...Ale já to sama nechápu, jak se mohli city , které byli hodně potlačené projevit. Myslela jsem si, že už jsem na manžela zapomněla( byli jsme spolu 10 let ). Co dělat poraďte prosím...

Díky Nicoll

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím Vás Nicoll,

když se podíváte na Váš poslední dotaz před pár měsíci, zjistíte, že jsem podobný vývoj Vašich vztahů předpovídal. Tedy, že Vás přítel dříve, či později, naštve nějakým způsobem a Vy se budete chtít vrátit k manželovi. Opravte mne, jestli se mýlím - nechci hledat odkaz.

Jestli chcete podiskutovat, ozvěte se mi na mejl, možná ho máte ještě v databázi. Jinak použijte způsob obvyklý na tomto webu.

Krásný den.

nicoll*

Dobrý den,

Odkaz hledat nemusíte...podobný vývoj jste opravdu předpovídal...četla jsem si veškeré vaše dopisy zrovinka nedávno...

To že jsme se rozešli byla vina na straně přítele (a on si to plně uvědomuje) ale já jsem udělala něco z čeho bych se tu nerada zpovídala, takže se Vám určitě ozvu.

Přeji nádherný den

Nicoll

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Drahá Nikol, dle mého úsudku by jsi měla dát šanci manželovi, vždyť máte spolu 2 malé děti. Vím, že si chceš uspořádat svúj život, ale v manželství, nebo ve vztahu jsou na prvním místě děti. Dej mu ještě šanci, jestli tě má tvůj přítel rád, tak to musí pochopit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]