Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už je to dlouho, co tento krém sháním, protože mi skvělě vyhovoval.
Proto se zeptám, věděl by někdo z vás, kde se ještě dá sehnat?
Docela mně ta jeho vůně starších časů chybí. Navíc se mi s ním perfektně holilo.
Děkuji
PITRALON - voda po holení se stále vyrábí. Klasika. Stále stejně voní a po holení lehce štípe a desifikuje a osvěžuje kůži, atd., atd.. Nemá už typickou červenou nálepku s bílým písmem jako před lety, je modrozelenožíhahá, Pitralon F, má všechny původní vlastnosti, jak tak mohu porovnat. A|e vy myslíte holicí krém nebo holicí mýdlo? V kulaté polokulovité bakelitové misce? To už je fakt asi jenom vzpomínka, nebo někde v nářadí použitá krabička na šroubky a podobné.
V řetězcích není, ale v různých venkovských prodejnách, v malých městech, nebo v Makru. Krém? To nevím. Po holení i před holením býval výborný maďarský Fabulon (dva druhy - pre a after), v černém obalu se žlutým textem, ale ten už nebyl vidět na pultech drogerií hodně hodně dlouho.
Právěže ještě rok a půl zpátky jsem byl schopen si ho tady v Brně koupit. Vydržel děsně dlouho a krásně hladké oholení s ním byl standard.
V modré krabičce, na papírovém obalu napsáno "se silikonovým olejem".
V létě ho normálně měli v Brandýse v drogerii.Používá se nejen po holení, ale třeba i na pupínky na dásni, na afty,, na desinfekci beďarů, po píchnutí vosou, na malé odřeniny, na čištění hlavičky v inkoustové tiskárně, na čištění hlavičky magneťáku, když není jiný líh, na navonění, atd. Prý se stále vyrábí i jinde v Evropě. A u nás taky.
Pěnivé mýdlo na holení Pitralon se prodává taky, ve čtvercové krabičce se stejným designem modrozeleno..viz vlcak.com/... poradte.cz/... Tohle je ono? To není reklama, to je pouze pro ilustraci, o co se v diskuzi jedná.
Omlouvám se, odkaz se nepovedl, prosím administrátora o urychlené smazání. Ještě jednou se omlouvám a děkuji za shovívavost.
To je přesně ono, jen už ho nemůžu sehnat jak v drogeriích, tak ani na internetu.
Vy víte, kde se ještě povaluje nějaká ta krabička?
Náhodou jsem na to tu narazil. Vypadá to, že koupit jej je opravdu nyní problém. Nevím, jestli se ještě vyrábí.
Našel jsem toto: drogeriestix.cz/...
Zkuste to, píší skladem 76 ks.
Mimochodem použité ilustrační foto je moje. Já jej koupil někdy z jara v oddělení drogerie v Globusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.