Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřebuju poradit nějakou babskou radu co mám dělat když sem si preventivně smotkem čistil uši a levé ucho mi poté zalehlo... myslel sem že to po chvilce ustane ale už mě to trápí asi druhý den a je to dosti nepříjemné... myslím že by mi pomohlo něco na rozpouštění mazu v uchu ale nevím co
všem vám moc děkuji za rady ucho už mám v pořádku takže konečně slyším stereo :D díík moc :DD
Ještě bych chtěl jen něco dodat,jar do ucha je naprostá kravina,ale peroxid vodíku jak jsem psal výše je z hlavy mé ušní lékařky v Plzni.A to je nějaká kapacita,já tam měl obyč.mazový špunt,peroxid opravdu zabral+samozř.výplachy tepl.vodou.
Dobrý den, bude to určitě mazová zátka a zatlačená až k bubínku. Jednorázově doporučuji trochu drsnější metodu, ale vyzkoušenou - nakapat si do ucha několik kapek Jaru na nádobí a nechat to působit. Potom vypláchnout vlažnou vodou. Mělo by to pomoci. Zdravím!
doplněno 11.10.13 13:36:Bát se toho nemusíte. Jde jen o to, že by se to nemělo často opakovat, protože se vysušuje pokožka.
A do hlavy Vám nic nenateče .
Dobrý den, toto se mi také stalo, nakonec jsem musela na pročištění uší k dr., která mi pak důrazně říkala, abych již nikdy nepoužívala ty vatové tyčinky, že se maz spíš než ven zatlačí dovnitř a pak to dělá neplechu. Poradila mi pustit do ucha vlažný silnější proud vody, ten maz odstraní a není potřeba žádných tyčinek. Občas takto uši "propláchnu" a od té doby je klid. Pak mám samozřejmě doma i Aurecon a někdo doporučuje i ušní svíčky, ale toho bych se bála...
Já když si myji vlasy, tak si šamponem vypláchnu i vnitřek uší. Šampon ten maz rozpustí a pak to vyteče.
peroxid vodíku vstříknout do ucha stríkačkou asi 5 krát během dne,večer opět stříkat do ucha ale pouze vlažnou vodu,tento postup nám vždy zabral.Ps nezapomente po vstříknutí peroxidu do ucha natočit hlavu tak,aby peroxid okamžitě nevytekl z ucha ven,musí určitou dobu působit.
zůstala vám vata z tyčinky v uchu to je jediny problém
na čištění max teplou vodu nejlepší při koupeli ponořit hlavu i s ušima tak na pět minut pod vodu a pak vytřít tyčinkama
JAR - KYSLIČNÍK ! chcete se zabít
péče o ucho mám v malíčku léčím se na meniera tak vím co mluvím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.