Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kolene - 3 měsíce

Od: boll odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, už třetím měsícem mě bolí levé koleno. Koleno mě začlo bolet při velmi ryychlém tancování s partnerkou. Asi půl hodiny byla bolest k nevydržení, střežoval jsem si, ale neřešil. Asi další hodinu rychlého tančení mě koleno pobolívalo a přes to všechno jsem to vyhráli (musím se pochlubit). Koleno mě začalo bolet hodně, asi další dva dny, dával jsem si na to mastičky atp., ale nic. Asi o měsíc později mě bolelo při dlohé chůzi, při pravidelném běhání a po dalších dvou měsících mě koleno bolí, dky dlouho sedím a vstanu, někdy asi tak 5 minut nemůžu skoro chodit a kulhám.

Nebolí třeba 2 dny, ale potom další den pobolívá chvilkama a pak zas v pohodě. Ale když běžím tak 40 minut, začíná bolet a když doběhnu tak bolí docela dost. Vím, že jsem měl už dávno zajít k lékaři (na úrazovku), ale nechce se mi tam chodit, mám pocit, že mám důležitější věci na práci.

Ale určitě jednoho dne se tam nějak dotlačím. Voda v koleni není, to vím jistě, potvrdila to známá, která měla v koleni vodu a že bych to poznal sám.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer i Vám... bohužel (pravděpodobně) nikdo z nás není ortoped a už vůbec ne jasnovidec, aby dokázal diagnostikovat co máte z kolenem. Takže být Vámi, co nejdříve vyrazím za nějakým ortopedem. Co se týká těch důležitějších věcí na práci... klidně to provozujte dál, ale může se také stát, že pak jednou budete mít na vše spoustu času, až se budete zotavovat po operaci a budete pajdat o berlích, nebo nedejbože na vozíku.

BTW: jak poznáte vodu v koleni? Já ji tam měl a nic jsem tedy nepoznal... :D

lidus*
hodnocení

0x

Těmto otázkám přestávám rozumět, nedávno tu byl dotaz "asi mám naražený malíček, co mám dělat? Asi jsem si narazila zápěstí, bolel celý hřbet ruky a místo dotazu jsem šla k lékaři (RTG, ortéza, fastumgel, nimesil) dnes to skoro nebolí. Snad jsem vám poradila a pokud ne, tak život na vozíku není zas tak hrozný.

hodnocení

0x

Máte skutečně důležitější věci na práci? Mluvíte jak Hurvínek, nezlobte se. Moje příbuzná si našla na prsu bulku, lékaře striktně odmítala, prý na to nemá čas chodit po doktorech. Dneska už voní k fialkám zespoda. Bylo jí 55 let.

Potkalo mě totéž, co Vás. Bolest v koleni /žádný úraz, pád apod./, stále větší. Dostala jsem se až na malou operaci - artroskopii. Pobyt v nemocnici 3 dny a bolestivé to taky nebylo. Lékaři zjistili prasklý meniskus, vadily tam nějaké ty úlomky. Netrvalo to nijak dlouho, dalo se to vydržet a mám to za sebou.

Je od Vás hezké, že si hrajete na statečného Ilju Muromce, ale když ono se k těm lékařům někdy opravdu musí. Proto radím i Vám tam zajít, ačkoliv máte na práci důležitější věci. Kdybyste byl stonožka, pochopila bych to, noha sem, noha tam, ještě 99 jich zbývá. Ale Vy máte jenom dvě. Tak si je koukejte zachovat zdravé. Jaga.

narf
hodnocení

0x

Zajděte do zdravotnických potřeb pro něco pro zpevnění - ortézu zdravotnicke-potreby.net/...

iz*
hodnocení

0x

Odhaduji, že byste rád ještě nějakou tu soutěž vyhrál. Tak upalujte k doktorovi, abyste neskončil s vozíkem na paralympuijských soutěžích!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]