Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívka mého srdce - přání k narozeninám

Od: noname* odpovědí: 8 změna:

Nazdar,

mám menší problém: Miluji jednu slečnu už cca rok a půl, ale jí se líbí někdo jiný. Bude mít narozeniny a já jsem ji původně chtěl napsat dopis a dát čokoládu. Ale bojím se, abych to nepřepísk a abych nepřišel o to, že mě má aspoň za kamaráda.

Díky moc za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj,

nemyslím, že je úplně nejlepší spojovat své vyznání lásky s jejími narozeninami. Mohlo by to narušit den, kdy by měla spíše oslavovat než přemýšlet o tom, že ji její kamarád miluje. Na tvém místě bych to nechal na jindy a na její narozeniny bych zůstal jen u dárku.

David

doplněno 11.10.13 20:01:

To, že se dotyčné líbí někdo jiný, to není taková překážka proto, abys jí někdy v nějaký nenarozeninový den nezkusil říci, co máš na srdci. Možná dotyčnou zmateš, ale nijak ji neublížíš. Možná to s tím druhým ani nemusí být tak horký a proto moc nechápu, proč tady dostávaš rady, že s ní o tom nemůžeš mluvit, jakoby snad byla vdaná a měla s dotyčným pět dětí. :)

David

iz*
hodnocení

0x

Líbí-li se dívce někdo jiný, lásku jí nevyznávej ani v souvislosti s narozeninami ani jindy.

Představ si na jejím místě sám sebe: Líbí se ti jedna dívka a jiná dívka ti vyzná lásku. Jak se asi budeš cítit?

A to bys přál své kamarádce?

doplněno 11.10.13 21:06:

@Ingdezogondolan:

Ale měly (= napsal jste "pěknou hloupost").

Není to spíše naopak (kolik žen/dívek opravdu znáte)?

hodnocení

0x

Jste neobyčejně vytrvalý, čekat už rok a půl na jednu dívku. Navíc,pokud ona má partnera, se kterým je jí dobře, můžete čekat ještě několik let a nadarmo. Nevměšovala bych se mezi ně s dopisem a čokoládou. Proč? Uplynula už dost dlouhá doba, abyste pochopil, že ona skutečně o Vás zájem nemá. Tak se jí nevnucujte. Raději se podívejte okolo sebe, všude je plno pěkných děvčat. Jistě se brzy zakoukáte do jiné a pokud ona to bude opětovat, kupte jí tu čokoládu. A bude vám spolu fajn.

Tahle k Vám evidentně nic necítí, tak proč sobecky bořit její vztah s jiným? Zapomeňte na ni, jak říkal už Švejk: Pěkné holky jsou všude. A já Vám nějakou přeji. Jaga.

ingdezogondolan*
hodnocení

0x

Dámy výše se asi nemůžou smířit s tím, že neměly žádné nápadníky.

iz*

Neznám nic protivnějšího než vnucování se někoho, o koho nemám zájem!

davidp*

A jak to víte, že by neměla zájem? Copak víte, jak je to vážné mezi tou slečnou a klukem, co se jí líbí? Copak víte o tom, co dotyčná cítí k dotazujícímu se? Opravdu máte málo informací, abyste z toho mála usuzovala, že by se vnucoval. Ve skutečnosti se vnucovat nemusí. Třeba ho má taky ráda, třeba by s ním ráda chodila.

Opravdu se mi nelíbí, když ho odrazujete od něčeho, co může mít klidně slušnou naději.

David

ingdezogondolan*

Přesně tak.

ingdezogondolan*

Už se Vám někdo vnucoval? ;), ;)

doplněno 12.10.13 01:04:

Nemyslím podomního prodejce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]