Zdravím,nedávno jsem si objednal přes internet mikinu velikosti M(normálně nosím tuto velikost), ale když mi přišla a já si jí vyzkoušel, byla mi malá, potřeboval bych L. Mám právo požadovat vyměnu zboží, nebo to je na domluvě prodejce x zákazník? Díky za odpovědi, s pozdravem Derny
Bez udani duvodu mas narok do 14 dni vratit nepouzite zbozi zpet. Jako zkousku bych pouzivani neresil, jen bych tam nechal vysacky.
doplněno 10.10.13 10:46:
tak jiste, neni problem se s prodejcem domluvit. Bud ti posle jinou velikost, nebo to ze zakona proste vratis, a objednas si nove zbozi jine velikosti.
doplněno 10.10.13 10:47:
Provadim to takto casto, jelikoz se mi nekolikrat stalo, ze velikost nesouhlasila s mou beznou velikosti.
derny
Já ale zboží nechci vrátit, chci jenom, aby mi poslali jinou velikost
fribble*
Manželka několikrát tohle absolvovala - po tlf. se odmluvila o výměně velikosti (číslo faktury u ruky). Poslala zpět s kopií faktury a žádostí o výměnu a do týdne bylo vše OK. Mají to raději než vrátit a znovu koupit, takhle jim to nedělá zmatky v účetnictví.
Kontaktuj prodejce a domluv se predevsim s nim. Pohlidej si hlavne tech 14 dni. Jestli to budou protahovat, tak okamzite vratit bez udani duvodu. KOupit vetsi velikost muzete zase znovu treba i ze stejneho eshopu
Já si myslím, že obchodník vám vyhoví. Já jsem takhle vracela obleček na psa. Vzali mi ho zpět, ale tratila jsem na poštovném, tel. hovoru a poštovném při odeslání. Zavolejte tam a zeptejte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.