Nejste přihlášen/a.
Pustili byste svou dceru (15 a pul ) + dcera me nej kamaradky (24let) pres vikend z domu? Chteji na sraz fanousku serialu k Brnu ze soboty na nedeli. Ani ja, ani ma kamaradka nemuzeme jet, tak chteji jet sami, ze na sebe daji pozor...Ale te me je 15 , tak premyslim nahlas...
Určitě bych jí pustila. Mě táta v 15ti také pouštěl na akce a jednou s humorem mi řekl - Mohu ti cokoliv zakázat, druhá věc je zda poslechneš. Důvěra je pro mne důležitější než rozkazy a zákazy a vím, že když se budeš chtít s někým vyspat, tak to může být v pravé poledne u nás v ložnici, když jsme všichni v práci. Nemusím tě pustit na krok a stejně se to stane. No a první dítko jsem měla v 28ti letech než jsem si trochu pojezdila svět.
Jistě jste dceru poučila do života a proto se přimlouvám, pusťte ji.
24 let - napřed jsem si myslela, že je to překlep.
V tomto věku je už žena dospělá. Některá vede vlastní domácnost, některá má na starost celou třídu malých dětí.
Pokud tedy ta starší nefetuje, nestřídá partnery a i jinak se chová zodpovědně, snad bych se ani neptala.
Já bych asi pustil , je důležité , že ta její kamarádka má 24 let , takže už by mohla mýt určitě rozum. horší by podle mě bylo , kdyby obě měly 15 a chtěli jet někam sami , to už by bylo na uváženou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.