Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvni samostatny vylet v 15ti letech?

Od: monika123* odpovědí: 16 změna:

Pustili byste svou dceru (15 a pul ) + dcera me nej kamaradky (24let) pres vikend z domu? Chteji na sraz fanousku serialu k Brnu ze soboty na nedeli. Ani ja, ani ma kamaradka nemuzeme jet, tak chteji jet sami, ze na sebe daji pozor...Ale te me je 15 , tak premyslim nahlas...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

10.10.13 09:05
hodnocení

3x

Ne.

uska*
hodnocení

3x

Určitě bych jí pustila. Mě táta v 15ti také pouštěl na akce a jednou s humorem mi řekl - Mohu ti cokoliv zakázat, druhá věc je zda poslechneš. Důvěra je pro mne důležitější než rozkazy a zákazy a vím, že když se budeš chtít s někým vyspat, tak to může být v pravé poledne u nás v ložnici, když jsme všichni v práci. Nemusím tě pustit na krok a stejně se to stane. No a první dítko jsem měla v 28ti letech než jsem si trochu pojezdila svět.

Jistě jste dceru poučila do života a proto se přimlouvám, pusťte ji.

monika123*
hodnocení

Ano, rekla, ze mi zavola hned jak tam dorazi a pak vecer a druhy den jedou zpet. Verim ji, neporusila zatim zadny slib. Diky, stejne budu nervni, znam se...

vlasatec*
hodnocení

2x
Přes noc určitě ne. Ale záleží co je to za společnost... A jak moc je dcera zodpovědná.
monika123*
hodnocení

No, to jsem rekla taky. Jsou zodpovedne obe. Ale clovek nevim, na koho narazi ze :(... Mozna jen moje pitomy obavy, ale holky chteji jet, ze na sebe daji pozor. Jedna se o Whocon2013, Brno.

hodnocení

2x

24 let - napřed jsem si myslela, že je to překlep.

V tomto věku je už žena dospělá. Některá vede vlastní domácnost, některá má na starost celou třídu malých dětí.

Pokud tedy ta starší nefetuje, nestřídá partnery a i jinak se chová zodpovědně, snad bych se ani neptala.

monika123*
hodnocení

Neni to preklep, je to dcera kamaradky a ta moje cacora chce jet s ni. Jeste zjistim , jestli maji volno na tom hotelu, radeji zaplatim ten, nezli nejakou sokolovnu ve spacaku. Ale pojedou sami dve holky.A ano, je slusna, zname se jako rodiny od jakziva :)

kralikar*
hodnocení

0x

Já bych asi pustil , je důležité , že ta její kamarádka má 24 let , takže už by mohla mýt určitě rozum. horší by podle mě bylo , kdyby obě měly 15 a chtěli jet někam sami , to už by bylo na uváženou.

monika123*
hodnocení

Ony obe holky jsou povahove klidne a slibily, ze maji mobily a rozum. A my "mamy" se zname od skoly.

au1
hodnocení

0x

a co to je za seriál? pokud BBT, tak cajk, kdyby to byl Dexter, asi bych měl trochu obavy :D

monika123*
hodnocení

Doctor Who :)

doplněno 10.10.13 09:04:

Shaneji masky, prevleky...Obe se tesi.

doplněno 10.10.13 09:12:

whocon.cz/...

au1

vypadá to jako dobře organizovaná akce, se zajištěným ubytováním... nebál bych se toho :)

hodnocení

0x

Pokud bych si předtím povykládal s tou starší, tak bych neměl problém. Vysvětlit jí rizika atd.

majsterjoe*

Te starsi je 24 let. Melo by se vysvetlovat i holce, kdyby ji bylo pres tricet let?

Ja bych ji pustil.

jakoola*
hodnocení

0x

Pokud dcera není střeštiprdlo :) ,tak bych ji pustila .

lidus*
hodnocení

0x

Víte dříve bych řekla proč ne?, dnes jsem ráda když vdaná dcera zavolá, že v pořádku dorazila v noci domů z divadla a malou vnučku se bojím pustit před chalupu aby ji někdo neukradl. Na druhou stranu ji jednou stejně pustit musíte a váš strach vám bude prd platný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]